Colin’s Sonbahar Koleksiyonu Göz Kamaştırıyor

Colin’s Sonbahar Koleksiyonu Göz Kamaştırıyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Colin’s Sonbahar Koleksiyonu Göz Kamaştırıyor

Tarihler: 18 Eylül 2017 Pazartesi ~ 18 Kasım 2017 Cumartesi

Firma: Colin’s

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 18, 2017 ~ Kas 18, 2017

Colin’s Kadın Koleksiyonu ile Yeni Sezona Heyecanlı Bir Giriş

Colin’s 2017 Sonbahar-Kış Kadın Koleksiyonu genç ve dinamik kadınların güçlü stilinden ilham alıyor. Günlük giyimin vazgeçilmezi sokak modasından esinlenen koleksiyon, farklı stillere hitap eden yepyeni bir gardırop sunuyor. Colin’s okulda, işte, seyahatte, günün her saati kendini stiliyle ifade etmek isteyen kadınları geniş ürün seçenekleriyle karşılıyor.

Sokak modasına damgasını vuran nakış ve patch işlemeler tüm üst grup ve aksesuarlarda ön plana çıkıyor. Sloganlı yazılar ve renk bloklarının kullanımı sonbahar sezonunda da devam ediyor. Tişörtler, sweatshirt’ler ve trikolar, pastel renklerden sıcak tonlara geniş renk seçeneğiyle sunuluyor. Jean kombinlerinin olmazsa olmazı ekose ve gingam desenler, gömlek ve tuniklerde karşımıza çıkıyor. Gömleklerin işlemelerle hareketlendirilen alternatif modelleri de mağazalardaki yerini alıyor. Etnik desenli kazak ve triko hırkalar ise uzak diyarların sıcak desenlerini gardıroplara taşıyor. Altın çağını yaşayan volanlar ve asimetrik kesimler, daha feminen çizgileriyle triko ve eteklerde karşımıza çıkıyor.

Colin’s’in heyecan verici yeni koleksiyonu tüm mağazalar ve colins.com.tr’de moda tutkunu kadınları bekliyor.

Colin’s’ten Stiline Özen Gösteren Erkekler İçin Genç ve Şehirli Sonbahar Gardırobu

Colin’s 2017 Sonbahar-Kış Erkek Koleksiyonu sokakların, doğanın ve günlük yaşamın ritmini gardıroplara taşıyor. Colin’s erkeği, şehrin sakin buluşma noktalarından, eğlence ve müziğin hızlandığı tüm mekanlara günün her saati her yerde sade ve özenli stiliyle boy gösteriyor.

Sonbahar-Kış Erkek Koleksiyonu’nda hem kullanışlı hem de şık kombinler yaratmak için yeni ve birbiriyle uyumlu tasarımlar dikkat çekiyor. Siyah, gri gibi baskın renk tonları, bordo, haki ve toprak gibi güçlü renk tonlarıyla canlanıyor.

Günün her saati iş hayatında ve günlük yaşamda, sade ve şık bir görünüm arayanlar için alt gruplarda non-denim slim fit pantolonlar, üst gruplarda ise mikro baskılı ve desenli gömlekler sunuluyor. Renk bloklarının ve etnik desenlerin hakim olduğu trikolar 3 boyutlu dokularıyla dikkat çekiyor. Küçükten büyüğe birçok farklı desen seçeneği sunan pötikareli gömlekler ve slogan baskılı tişörtler bu sezonda koleksiyonun anahtar tasarımlarını oluşturuyor. Yenilenmiş kamuflaj deseni ise hem alt hem de üst gruplarda karşımıza çıkıyor.

Colin’s’in sonbaharı karşılayan genç ve şehirli koleksiyonları tüm mağazalarda ve colins.com.tr’de stiline özen gösteren erkekleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT