Colin’s’te Yüzde 50’ye Varan İndirim Başladı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Colin’s’te Yüzde 50’ye Varan İndirim Başladı

Tarihler: 09 Temmuz 2013 Salı ~ 09 Eylül 2013 Pazartesi

Firma: Colin’s

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 9, 2013 ~ Eyl 9, 2013

Rahatlık ve şıklığı bir arada sunan geniş ürün yelpazesiyle öne çıkan Colin’s, yaz sezonu ürünlerinde başlattığı kampanyası ile herkesi alışverişe davet ediyor. Tüm Colin’s satış noktalarında şimdi tüm ürünlerde %50’ye varan indirim var.

Rahatlık ve şıklığı bir arada sunan geniş ürün yelpazesiyle öne çıkan Colin’s, tüm ürünlerde uyguladığı kampanyası ile yaza damgasını vuruyor. Yılın trendlerini yansıtan birbirinden renkli ürünleriyle Colin’s, %50’ye varan indirim kampanyası ile yaz sezonunda gardırobunuzu yenilemenize olanak sağlıyor.

4 Temmuz tarihinde başlayan ve tüm Colin’s mağazalarında geçerli olan kampanyada ayrıca Colin’s Global Card sahiplerine alışveriş tutarına göre değişik oranlarda indirim uygulanıyor. Colin’s, avantajlı alışverişten yararlanmak isteyen herkesi mağazalarına davet ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT