Colin’s’ten Yılbaşı Partisi Stil Önerileri

Colin’s’ten Yılbaşı Partisi Stil Önerileri

Alışveriş Alışveriş Rehberi Colin’s’ten Yılbaşı Partisi Stil Önerileri

Tarihler: 07 Kasım 2016 Pazartesi ~ 07 Ocak 2017 Cumartesi

Firma: Colin’s

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 7, 2016 ~ Oca 7, 2017

Yeni yıl heyecanı yaklaşırken COLIN’S, parti gecesi kendini ve sevdiklerini mutlu etmek isteyenler için kullanışlı ve şık giyim ve aksesuar alternatifi sunuyor.

COLIN’S’in yenilenen fit kalıplarıyla mükemmel görünüm sağlayan jean modelleri, yılbaşı gecesinde şıklık alternatifleri sunuyor. Hem kadınlar hem de erkekler, sezon trendlerini yansıtan geniş ürün yelpazesi ile yılbaşı gecesine özel kombinler yaratma şansı yakalıyor. Sevdiklerine en uygun ve en özel hediyeyi seçmek isteyenler, COLIN’S’in sonbahar kış koleksiyonunda yer alan sezonun hit ürünleri arasından kolayca ve keyifle seçim yapabiliyor.

COLIN’S kadın koleksiyonundaki siyah ürünlerle göz alıcı yılbaşı kombinleri

Misyonu “jean odaklı moda ürünleriyle gençlerin hayattan daha fazla keyif almalarını sağlamak” olan COLIN’S, sonbahar – kış kadın koleksiyonundaki Jean modelleri ile yılbaşı kombinlerinin vazgeçilmezi olmaya aday. COLIN’S jean modelleri ile yapılan kombinler, stil sahibi kadınları yeni yıl gecesinin gözdesi yapacak. Tercihe göre yüksek topuklu veya spor ayakkabı ile kullanılabilen denim pantolonlar, düz renk ve yıkamalı alternatifleriyle bu sezon da dikkat çekiyor. COLIN’S kadını, Jean şıklığını markanın siyah renkli bluz, gömlek, ceket ve aksesuarları ile tamamlayacak. Işıltılı trikolar, kürklü deri ceketler ve baskılı çantalar ile kombinlenen COLIN’S jeanler, yılbaşı gecesinin tarzını belirleyecek.

Erkekler COLIN’S jean modelleri ile yeni yılda sportif şıklığı yakalıyor

Şehirli erkeğin bir gardırop klasiği olan jean, COLIN’S’in yeni dokuları ve kalıpları ile sportif şıklığı sunuyor. Siyah ve koyu lacivert jeanler, kontrast ve canlı renklerde trikolar, tişörtler, koyu renk deri ve kot ceketlerle kombinleniyor. COLIN’S erkeği, yeni yıl gecesi tarzını deri eldiven ve berelerle tamamlıyor.

COLIN’S’ten yılbaşı hediye önerileri

Sonbahar-Kış sezonunda yer alan bordo, siyah ve gri renklerin hakim olduğu COLIN’S bereler, düz, desenli ve ponponlu alternatifleriyle kadınlar için ideal bir hediye seçeneği olacak. Fiyonk detaylı eldivenlerin yanı sıra, geniş yelpazedeki renk ve desen alternatifleriyle atkılar da kadınların gözde hediyeleri arasında yer alıyor.

Erkekler için ise hem şık hem sportif stile sahip eldivenler, en tarz yılbaşı hediyesi olarak öne çıkarken, farklı renk seçenekleriyle COLIN’S kazaklar da kışı yumuşak ve sıcak geçirmek isteyenler için iyi bir alternatif olacak. Kışın vazgeçilmesi COLIN’S atkıları da unutmamak lazım.

yılbaşı2017

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT