Columbia Büyük Yaz Sezonu İndirimi Başladı

Columbia Büyük Yaz Sezonu İndirimi Başladı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Columbia Büyük Yaz Sezonu İndirimi Başladı

Tarihler: 14 Ağustos 2017 Pazartesi ~ 14 Ekim 2017 Cumartesi

Firma: Columbia

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 14, 2017 ~ Eki 14, 2017

Outdoor ve macera tutkunlarının olduğu kadar şehirde konforlu ve şık bir stile sahip olmak isteyenlerin gözde markası Columbia’da Yaz sezonu indirimi başladı. Yaz sezonu indirimi, tüm tekstil ve ayakkabı kategorilerinde tek ürün alımında yüzde 35, 2 ve üzeri ürün alımlarında yüzde 40 indirim fırsatı ile sizleri bekliyor.

Outdoor giyimin öncü markası Columbia, Yaz sezonu indirimi ile konfor ve şıklığı bir arada yaşamak isteyen moda severleri sevindiriyor. Columbia mağazalarında tüm tekstil ve ayakkabı ürünlerindeki kaçırılmayacak indirim fırsatı ile yaz devam ederken indirimli alışverişin tadını çıkaracaksınız. Columbia mağazalarında tek ürün alımında yüzde 35, 2 ve üzeri ürün alımında yüzde 40 indirim fırsatı sizleri bekliyor.

Yaz sıcaklarının tadını açık havada çıkarmak isteyen macera severler için hayat kolaylaştıran çözümler sunan Columbia’nın sportif balıkçılık tutkunları için özel olarak geliştirdiği PFG koleksiyonu yazın sıcak günlerini keyifli aktivitelerle geçirmek isteyenler için stilden ödün vermeden koruyucu çözümler sunuyor.

PFG koleksiyonuna ait ürünlerde İlkbahar-Yaz sezonunun en kullanışlı teknolojilerinden Omni-Freeze Zero ve Omni-Shade teknolojileri kullanılıyor. Omni-Freeze teknolojisi ter ile aktive olup buharlaştırma sürecini hızlandıran mavi halkalar sayesinde kullanıcıda sonsuz bir serinlik hissi sağlıyor, Omni- Shade ise özel olarak geliştirilen özel dokuma sistemi ile cildi Güneşin zararlı ışınları UVA ve UVB’den koruyor.

Silver Ridge koleksiyonuna ait ürünler ise yumuşak ve nefes alabilir dokuları ile farklı outdoor aktivitelere mükemmel şekilde uyum sağlıyor. Güneşin zararlı ışınlarından koruma ve teri vücuttan hızla uzaklaştırma özelliğine sahip ürünler ile yazın tadını çıkaracaksınız.

Columbia ürünlerine www.columbia.com.tr web sitesi ve Columbia mağazalarından ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT