Columbia Outdry Extreme Eco İle Doğaya Dönüş Başlıyor

Columbia Outdry Extreme Eco İle Doğaya Dönüş Başlıyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Columbia Outdry Extreme Eco İle Doğaya Dönüş Başlıyor

Tarihler: 13 Mart 2017 Pazartesi ~ 13 Mayıs 2017 Cumartesi

Firma: Columbia

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 13, 2017 ~ May 13, 2017

Devrim yaratan teknolojileri ile spor giyimi baştan yaratan Columbia, yüzde 100 geri dönüştürülmüş malzemelerden üretilen ve PFC içermeyen Outdry Extreme ECO yağmurluk ile doğayı korumaya destek veriyor. Su geçirmez ve nefes alabilir Outdry Extreme ECO yağmurluklarla siz de doğaya olan sevginizi kanıtlayın..

Outdoor ve aktif yaşam tutkunlarının vazgeçilmez markası Columbia, ilkbahar-Yaz 2017 koleksiyonunda sunduğu Outdry Extreme ECO yağmurluklarla doğayı korumak yolunda radikal bir adım atıyor. Su geçirmez ve nefes alabilir Outdry teknolojisi ile üretilen yağmurluklar yüzde 100 geri dönüştürülmüş malzemeden imal ediliyor ve PFC içermiyor. Bahar aylarının değişken hava koşullarına karşı doğa severleri stilden ödün vermeden koruyacak Outdry Extreme ECO yağmurluklar ile doğaya dönüş başlıyor.

Sürdürülebilirlik ve doğayı korumak amacıyla geliştirilen Outdry Extreme ECO, boya içermeyen kumaş özelliği ile her yağmurluğun üretiminde 49 litre su tasarrufu sağlıyor. Outdry Extreme ECO yağmurlukların üretimi için yaklaşık 21 plastik şişe geri dönüştürülürken, ceketlerin kumaş, etiket, iplik, fermuar gibi tüm bölümleri geri dönüştürülmüş malzemelerden üretiliyor.

Outdry teknolojisine sahip bir diğer ürün Outdry Ex Reversible yağmurluklar ise su geçirmez ve nefes alabilir özelliklerine ek olarak streç yapısı ve tersyüz edilebilir kullanımı ile baharın tadını çıkaracağınız outdoor etkinliklerinizin gözdesi olacak.

Outdry Extreme ECOve Outdry Ex Reversible yağmurluklara seçili Columbia mağazalarından ve www.columbia.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT