Columbia’nın Su Geçirmez Teknolojisiyle Bu Sonbahar Kuru ve Konforlu Geçecek

Columbia’nın Su Geçirmez Teknolojisiyle Bu Sonbahar Kuru ve Konforlu Geçecek

Alışveriş Alışveriş Rehberi Columbia’nın Su Geçirmez Teknolojisiyle Bu Sonbahar Kuru ve Konforlu Geçecek

Tarihler: 15 Ağustos 2016 Pazartesi ~ 15 Ekim 2016 Cumartesi

Firma: Columbia

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 15, 2016 ~ Eki 15, 2016

Outdoor modasını yaratan Columbia Sonbahar- Kış sezonu için hazırlanan birbirinden şık ve stil sahibi ürünleri ile Sonbaharın serin günlerinde hem kalbinizi hem ayaklarınızı ısıtacak.

Columbia patentli en son teknoloji ile üretilen özel Outdry teknolojisine sahip su geçirmez ayakkabı ve botlar ister şehirde ister açık hava aktivitelerinde sonbaharın tadını çıkarmak isteyenlerin gözde ürünü olacak.

Devrim yaratan teknolojileri ile Outdoor sektörünün öncü markası Columbia’nın Outdry teknolojisine sahip ayakkabıları tek parça olarak üretilmesi, hava alma özelliğine sahip katmanı ve gelişmiş izolasyon yapısıyla dikkat çekiyor. Mutlak su geçirmez özelliği olan katmanın dış kumaşa doğrudan ısıtılarak birleştirilmesiyle su geçirmeyen tasarımlar, hafif yapısıyla performansı ve konforu arttırıyor.

Su geçirmeyen ve hava alan yapısıyla performansı arttıran Columbia ayakkabı ve botlar, aynı zamanda farklı zeminlerde üstün tutuş özelliği sunan Omni-grip teknolojisinin dışında darbe emici ve hafif tabanıyla göz dolduruyor. Outdry teknolojisi yeni sezonda Sonbaharın doğadaki yansımalarını gözlemleyeceğiniz maceralarda ve şehir hayatında vazgeçilmeziniz olacak.

Columbia’nın yüksek teknoloji ve konfora sahip ürünlerine Columbia mağazalarından ve www.columbia.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT