Converse Sokak Modasına Yeni Bir Soluk Getiriyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Converse Sokak Modasına Yeni Bir Soluk Getiriyor

Tarihler: 11 Temmuz 2014 Cuma ~ 11 Eylül 2014 Perşembe

Firma: Converse

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 11, 2014 ~ Eyl 11, 2014

CONVERSE, yeni ve cesur renklerde “CONS Star Player” ve “CONS Aero S” modellerinin yer aldığı CONS 2014 Yaz koleksiyonunu satışa sundu. gelecek jenerasyonun müzik, sanat, stil ve spordan ilham alan ruhundan esinlenerek hazırlanan koleksiyon, yeni formlara entegre edilen göz alıcı detaylar ile yaratıcı sokak kültürünün sinerjisini Converse severlere yansıtıyor.
Converse CONS 2014 Yaz Koleksiyonunu tüm Converse mağazalarından ve www.converse.com.tr’den satın alabilirsiniz.

CONS Star Player, tamamıyla güncellenerek modern sokak kültürü için yaratıldı. Koleksiyonun ikonik silueti lifestyle skate koleksiyonu ile dikkat çekiyor. Düşük kesimli stillerle sunulan CONS Star Player tüketicilerin büyük ilgisini çekiyor. Kanvas, tonaton, daha ince taban ve ürünün ön kısmında bulunmayan plastik detay seçenekleri ile geniş bir ürün yelpazesine sahip. Sneaker aynı zamanda optimum destek ve konfor için ilave yastıklama özelliğine sahip ve yaz için çeşitli renklerde sunuluyor.

Converse CONSPlimsole , tasarımının tamamında sportif etkiyi benimseyen yeni bir yorumla ikonik stili geri getiriyor.Sneaker çok daha ince tabanı ve rahat kesimi ile büyük konfor sağlıyor. Tasarımda ikonik Star Chevron logosu yer alırken sneakerin önünde beyaz burun detayı yer almıyor.

CONS AeroS, yeniden geliştirilen bir siluet olarak sezona uygun üç farklı renkle tüketiciye sunuluyor. Tekrar yorumlanan siluete entegre edilen göz alıcı detaylar, yaratıcı sokak kültürünün sinerjisini yansıtıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT