Converse’den Babalar Gününe Özel İndirim Kampanyası

Alışveriş Alışveriş Rehberi Converse’den Babalar Gününe Özel İndirim Kampanyası

Tarihler: 11 Haziran 2013 Salı ~ 17 Haziran 2013 Pazartesi

Firma: Converse

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 11, 2013 ~ Haz 17, 2013

Rahatlığın simgesi Converse, 7-17 Haziran 2013 tarihleri arasında geçerli Babalar Günü’ne özel indirim kampanyasında tutkunlarına ikinci ürüne %50 indirim fırsatı sunuyor. Converse, Babalar Günü’nde babasına şıklık ve rahatlık sunmak isteyen herkesi mağazalarına bekliyor.

Converse, moda trendlerini yakından takip eden babaların “Babalar Günü”nü birbirinden farklı yeni sezon ürünlerinin tümünde geçerli özel indirim kampanyasıyla kutlamaya hazırlanıyor. Yaza özel hazırlanan koleksiyonu ile babalara mutlu bir yaz yaşatan Converse, Babalar Günü kampanyasıyla bu keyfi ikiye katlıyor. Yaz koleksiyonundan alışveriş yapan herkes ikinci üründe %50 indirim fırsatı yakalıyor.

Rahat ve şık olmayı tercih eden babalar, bu yıl Babalar Günü’nde özel hediyelerle keyifli anlar yaşayacak. Converse’in birbirinden renkli ve rahat modelleri enerji dolu ve hiç yaşlanmayan babalar için farklı bir hediye seçeneği sunuyor.

Babalar Günü 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT