Crate And Barrel, Evlerin ‘Olmazsa Olmaz’larını Bir Çatı Altında Sunuyor

Crate And Barrel, Evlerin ‘Olmazsa Olmaz’larını Bir Çatı Altında Sunuyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Crate And Barrel, Evlerin ‘Olmazsa Olmaz’larını Bir Çatı Altında Sunuyor

Tarihler: 02 Ocak 2017 Pazartesi ~ 02 Mart 2017 Perşembe

Firma: Crate And Barrel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 2, 2017 ~ Mar 2, 2017

strong>Dünya ev perakendesinin gözde markası Crate and Barrel, bir ev için vazgeçilmez 50 ürünü, farklı tasarım seçenekleriyle sunuyor

Bir evin “olmazsa olmaz” ürünlerini tek bir çatı altında sunan Crate and Barrel, salonlardan yatak odalarına, banyolardan mutfağa tüm yaşam alanlarını tamamlayan 50 ürünü açıklıyor.

Salonlar için…
Evde en çok vakit geçirilen alanlardan olan salonların olmazsa olmaz parçalarının başında koltuk, sehpa, dolap ve televizyon ünitesi yer alıyor. Salonunuzun büyük parçalarını seçtikten sonra ise sırada ufak detaylarla yaşam alanınızı tamamlamak kalıyor. Salonlarınıza sıcaklık katmak için her zevke uygun halı ve aydınlatma seçenekleri sunan Crate and Barrel, mekanlara ışıltı katmak için ise farklı boy ve ölçülerdeki aynaları öneriyor. Sevdiklerinizin her an sizinle birlikte olmasına imkan veren çerçeveleri ve rengarenk çiçeklere eşlik edecek vazoları da salonunuza eklemeyi unutmayın. Detaylarda fark yaratmak isteyenler için de mumluk ve şamdanlardan kanepe örtülerine, yüzlerce dekoratif objeden baskı tablolara uzanan birçok ürün alternatifleri sunuluyor.

Yatak odaları ve banyolar için…
Şık, kullanışlı ve konforlu yatak alternatifleri ile birlikte, mango ağacı, masif tik ağacı, Peroba ahşabı ve kavak ağacı gibi birçok zengin malzemeden üretilmiş komodinler sunan Crate and Barrel, tamamlayıcı rengarenk yastıklar, zarif çarşaflar ve nevresimlerle yatak odalarına rahatlık ve sıcaklık katıyor. Birbirleriyle uyumlu sabunluk, diş fırçalık, pamukluk ve çamaşır sepetleri banyoları tamamlarken, havlu, paspas ve banyo dolapları da banyolarla uyum sağlıyor.

Mutfak ve yemek masaları için…
Mutfak aletlerinden bıçaklara ve her türlü tencere-tavaya kadar, eksiksiz bir mutfak için gereken her şeyi bir arada sunan Crate and Barrel, yemek masası ve sandalye koleksiyonları ile de hayalinizdeki yemek odaları için ister şık, ister sade kombinasyonlar yaratma imkanı sunuyor.

Yemek yapma keyfinize keyif katan Crate and Barrel, mutfakta sizlere fırın kapları, kek kalıpları, pişirme ve hazırlama gereçlerinin yanı sıra süzgeç, kesme tahtası, saklama kabı ve tepsi gibi hayatı kolaylaştıran ürünleri ile eşlik ediyor.

Yemeklerinizi hazırladıktan sonra bir keyif çayı veya kahvesi içmeniz için kahve makineleri ve çaydanlıkların yanı sıra, keyifli fincan ve mug alternatiflerini de unutmayın!

Her gün farklı bir sofra kurmak isteyenlere rengarenk masa örtüleri, Amerikan servisleri ve yemek takımlarını öneren Crate and Barrel, şıklıkları ile göz dolduran masaları tamamlamak için ise sürahiden su ve meşrubat bardağına, kadehlerden karaflara ve çatal-bıçaklara kadar bir sofranın tüm olmazsa olmazlarını bir arada sunuyor. Eksiksiz bir sofra için peçetelik ve tuzluk – biberlik seçeneklerine de göz atmadan geçmeyin!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT