Crate And Barrel ile Denizin Mavisi Yaşam Alanlarına Tazelik Katıyor

Crate And Barrel ile Denizin Mavisi Yaşam Alanlarına Tazelik Katıyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Crate And Barrel ile Denizin Mavisi Yaşam Alanlarına Tazelik Katıyor

Tarihler: 21 Haziran 2017 Çarşamba ~ 21 Ağustos 2017 Pazartesi

Firma: Crate And Barrel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 21, 2017 ~ Ağu 21, 2017

Crate and Barrel’da gökyüzünün huzur veren rengi maviyi, sadeliğin rengi beyazla tamamlıyor.

Yaşamın her alanına keyif ve mutluluk katan Crate and Barrel’da bu sezon mavi ve beyaz tasarımlar öne çıkıyor. Crate and Barrel, bu ikilinin enerjisini dilediğiniz şekilde yaşam alanlarına taşımanız ve evlerinizi yaza hazırlamanız için ilham kaynağı oluyor.

Mavi ve beyazın klasikleşen uyumu Crate and Barrel’da yeniden yorumlanıyor

Yazlık yaşam alanlarının vazgeçilmez tamamlayıcısı Crate and Barrel’da bu sezon renk ve doku birliktelikleri tüm yaşam alanlarına keyif katarken, beyazın mavi ile uyumu ön plana çıkıyor. Crate and Barrel’ın geniş ürün yelpazesinde, ferah alanlar yaratan rahat kanepelerin ve yemek odası takımlarının yanı sıra, mutfaklar için de şık ve ilham veren alternatifler bulunuyor.

Salonlarınıza mavi ve beyazın uyumunu taşımak için desenleri ile göz dolduran yastıklardan, kanepe ve sehpalara kadar farklı tasarımlara sahip Crate and Barrel, yaşam alanlarınızın dekorasyonu tamamlamak için ise farklı birçok aydınlatma alternatifini ve aksesuarları bir çatı altında sunuyor. Renklerin uyumunu mutfaklara ve sofralara taşımak için sayısız seçenek ve yatak odaları için de şıklık ve zarafeti bir arada sunan alternatiflerin yer aldığı Crate and Barrel ile yaşam alanlarınız yaza hazırlanıyor.

Crate and Barrel’ın mavi ve beyazın tasarımlarıyla evlerini tazelemek isteyenleri Akasya, Zorlu Center, Akmerkez ve Ankara Next Level AVM mağazalarının yanı sıra, www.crateandbarrel.com.tr adresine bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT