‘Crate And Barrel Pop-Up&More’, 17 Aralık İtibariyle Akmerkez’de

‘Crate And Barrel Pop-Up&More’, 17 Aralık İtibariyle Akmerkez’de

Alışveriş Alışveriş Rehberi ‘Crate And Barrel Pop-Up&More’, 17 Aralık İtibariyle Akmerkez’de

Tarihler: 20 Aralık 2016 Salı ~ 20 Şubat 2017 Pazartesi

Firma: Crate And Barrel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 20, 2016 ~ Şub 20, 2017
“Crate and Barrel Pop-up&More”, yeni yıl heyecanının başladığı günlerde farklı hediye alternatifleri ve evlerinizin dekorasyonuna ilham kaynağı olacak ürünleri ile Akmerkez’de!

Tasarım ve fonksiyonelliğin mükemmel uyumunu yaşam alanlarına taşımak isteyenlere birbirinden şık ürünler sunan Crate and Barrel, mobilyadan sofra ürünlerine, tekstilden mutfak ürünlerine, sezonsal ve yardımcı ürünlerden dekoratif aksesuarlara kadar birçok farklı üründen oluşan geniş portföyünü, Akmerkez’in giriş katında yer alan “Pop-up&More” mağazasına taşıyor.

“Pop-up&More” konsepti ile Crate and Barrel, evlerinin dekorasyonunda yenilikler yapmak isteyenleri ve yeni yıla sayılı günler kala hediyelerini Crate and Barrel’ın keyifli alternatifleri arasından seçmek isteyenleri, Akmerkez’de 196 metrekarelik bir alanda, farklı bir alışveriş deneyimine davet ediyor.

Crate and Barrel’ın, Akmerkez’de hayata geçirdiği “Pop-up&More” konsepti ile ilgili olarak, Crate and Barrel Ülke Direktörü Selin Doğaneli Özyüksel, “Belirli bir süre için açılan ‘Pop-up’ mağazaları, tüm dünya ile birlikte ülkemizde de ilgi gören bir perakende kanalı oldu. Crate and Barrel olarak, 2015 yılında Zorlu Center’da başlayan ‘Pop-up’ konseptimize, Ankara Next Level AVM ve Bodrum Midtown AVM ile devam ettik. 2017 yılında da farklı lokasyonlarda açacağımız ‘Crate and Barrel Pop-up&More’ mağazalarımızda, dekorasyon tutkunları ile buluşmayı hedefliyoruz. 17 Aralık itibariyle açılan Akmerkez ‘Pop-up&More’ mağazamız için, geniş ürün yelpazemizden, her zevke hitap edebilecek tasarım ürünler ve yeni yıla uygun olabilecek hediye alternatifleri seçtik. Özellikle yeni yıl heyecanının başladığı bu dönemde, ziyaretçilerimize keyifli bir alışveriş tecrübesi yaşatmayı arzu ediyoruz” dedi.

Yılbaşı2017

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT