Crate And Barrel’dan Kahve Yapımını Sanata Çeviren Ürünler

Crate And Barrel’dan Kahve Yapımını Sanata Çeviren Ürünler

Alışveriş Alışveriş Rehberi Crate And Barrel’dan Kahve Yapımını Sanata Çeviren Ürünler

Tarihler: 26 Eylül 2016 Pazartesi ~ 26 Kasım 2016 Cumartesi

Firma: Crate And Barrel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 26, 2016 ~ Kas 26, 2016

Crate and Barrel ile sadece kahve içmek değil, yapmak da bir keyif…

İstanbul, Ekim 2016 – Tasarım ve fonksiyonelliği bir arada sunan ürünleri ile hayatın her alanına eşlik eden Crate and Barrel, kahve keyfinizi ilk adımdan itibaren bir yolculuğa dönüştürecek ürünler sunuyor. Sıcak ya da soğuk, sütlü ya da sade, filtre kahve, espresso, latte ve capuccino gibi birçok farklı lezzetle buluştuğunuz kahve keyfinizi evinizde yaşamanız için gerekli olan her şeyi Crate and Barrel sizler için sunuyor.

Kahve tercihinize en uygun kahvenizi hazırlamak için Nespresso Pixie Çelik Bundle’ı, Aerobie AeroPress Kahve ve Espresso Demliği’ni veya Chemex Ahşap Tutacaklı Cam Kahve Makinesi’ni tercih edebilirsiniz. Akıllı tasarıma sahip Nespresso Pixie Çelik Bundle, 25 saniyelik ön ısınma süresi ile en hızlı kahve hazırlayan makinelerden biri olarak öne çıkıyor. Aerobie AeroPress Kahve ve Espresso Demliği de bir dakikadan az bir süre içinde espresso, latte, cappuccino veya buzlu içecekler hazırlamak için ideal bir alternatif olarak kahve severlerin beğenisine sunuluyor. Orijinali aslında kimyager olan bir mucit tarafından tasarlanan ve birçok büyük müzenin koleksiyonunda yer alan Chemex Ahşap Tutacaklı Cam Kahve Makinesi, üç farklı boy alternatifine sahip… Basit bir mühendislik formülü kullanılarak cam ve ahşap malzemeden tasarlanan bu makine ile saf ve daha yumuşak içimli damlama kahve elde edilebiliyor. Bu yöntemle hazırlanmış kahve, buzdolabında saklandıktan sonra tekrar ısıtılarak içildiğinde bile lezzetini kaybetmiyor.

Kahve yapımının her aşamasında size eşlik eden Crate and Barrel, kahvesini evde öğüten kahve tutkunları için Hario Skerton Kahve Öğütücü’yü ve kahve keyfinize eşlik edecek farklı fincan ve kupa alternatifleri sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT