Crocs’tan Yılbaşı Sürprizi!

Crocs’tan Yılbaşı Sürprizi!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Crocs’tan Yılbaşı Sürprizi!

Tarihler: 23 Aralık 2015 Çarşamba ~ 04 Ocak 2016 Pazartesi

Firma: Crocs

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 23, 2015 ~ Oca 4, 2016

Tüm Crocs kışlık ürünlerinde yeni yıla özel net %30 indirim hediye!

Yeni yıl yaklaşıyor, sevdiklerinizi mutlu etmenin şimdi tam zamanı! Yılbaşında “rahat” bir hediye ile sevdiklerinizi mutlu etmek istiyorsanız, seçiminizi yapmadan önce Crocs’un her yaşa ve her zevke hitap eden koleksiyonuna mutlaka göz atmalısınız. Ailenizle birlikte geçireceğiniz keyifli vakitlerinize eşlik edecek kürklü terliklerden, karlı günlerde ayaklarınızı sıcacık tutacak rengarenk bot modellerine kadar, Crocs’un tüm kışlık modellerinde yeni yıla özel %30 indirim fırsatı sizleri bekliyor.

Sevdiklerinize renkli ve sıcacık hediyeler;

Crocs Freesail Lined Clog Women’in zarif tasarımı, gün boyu konfor sunan Crocslite™ taban malzemesi ve ayaklarınızı sıcacık tutan kürklü iç astarı ile konforlu ve sıcak bir kış sizleri bekliyor.

Crocs Thompson Desert Boot Men, dokulu deri üst yüzeyi, rahatlık için mikrofiber kaplı üst tabanı ve Oxford tarzı ayakkabılardan esinlenilmiş tasarımı ile trendy erkeklerin tercihi.

Çocuklar için eğlenceli modeller;

Minikler için hoş bir hediye alternatifi olan Crocs Blitzen II Clog Kids’in taban yastıklaması sağlayan Croslite™ malzemesi ve çıkarılıp yıkanabilen kürklü iç astarı ile soğuk havalarda da çocukların ayakları hem rahat hem de sıcacık olacak.

Crocs Crocband Iridescent Gust Boot Kids'in ekstra hafiflik ve konfor sağlayan Croslite™ tabanı, kolay giyilmeyi sağlayan lastik kordon detayı ve ayakları sıcacık tutan polar dolgulu üst kısmı ile çocuklarınız soğuk havalarda da oyunlarına ara vermeyecek.

Crocs’un yeni yıl hediye alternatifleri için size en yakın Crocs mağazasına gitmeniz veya www.TakaTuka.com adresini ziyaret etmeniz yeterli. Acele edin, yeni yılın en şık ve rahat adımlarını siz atın.

Yilbasi2016

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT