Çünkü Zaman Altın Değerinde

Alışveriş Alışveriş Rehberi Çünkü Zaman Altın Değerinde

Tarihler: 11 Şubat 2014 Salı ~ 11 Nisan 2014 Cuma

Firma: Aydın Saat

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 11, 2014 ~ Nis 11, 2014

Kimileri “Vakit nakittir” der... Kimileri için altın değerindedir zaman.. Kimilerininse zamanı çikolata kadar tatlıdır.

Dünya devi Victorinox Swiss Army’nin 2014 ilkbahar koleksiyonu göz alıcı saati Infantry zamanın altın saniyelerini, çikolatanın tatlı ironisiyle tamamlıyor.

Infantry koleksiyonu PVD altın-detaylı 3N paslanmaz çelik kasalı ve çikolata renginde kadranlı yeni modelleriyle yelpazesini bir kez daha genişletiyor.

Son dönemin trendi haline gelen klasik görünümlü spor saatlerin en dikkat çekenleri arasında gösterilen Infantry serisi asker saatlerinden esinlenerek tasarlanmış. Yani şıklığın, kullanışlılığın yanı sıra sağlamlığı da Victorinox Swiss Army garantisi altında.

İsviçre saatlerinin olmazsa olmazı dayanıklılık, ergonomiklik ve bir bakışta okunabilirlik, Infantry’nin genlerinde var. Klasik esintilerini özellikle çikolata rengi kadran ve rakamlarının retro tasarımını gururla sunmaktadır. İkincisi ise, ibreler ve akreplerle birlikte parlak malzemeyle kaplıdır. Günümüzde, Infantry erkeklere olduğu kadar kadınlara da hitap eden yeni klasik, zamansız tasarımın şehirli saatidir.

Paslanmaz çelik kasanın değişken eğrili oluşu görüntüyü yumuşatır ama profil de görüldüğü gibi, sekli, ünlü Victorinox Swiss Army Knife çakısını andırır. Yeni altın sarısı PVD kaplamalı orijinal görüntüsü ile koleksiyonda bir ilktir. Infantry ; üç akrep ve İsviçre yapımı Ronda 715 kuvars tarih makinesi; İsviçre yapımı ETA 2824-2 makineli kendiliğinden kurulan mekanik versiyon ve İsviçre yapımı Ronda 5030-D kuvars makineli kronograf versiyon. Infantry: retro büyüsüyle klasik askeri görünüşün en iyi hale getirilmiş işlevsellikle çağdaş tasarımıdır.

www.eyb.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT