D&R’da Ders Zili Çaldı!

D&R’da Ders Zili Çaldı!

Alışveriş Alışveriş Rehberi D&R’da Ders Zili Çaldı!

Tarihler: 01 Eylül 2016 Perşembe ~ 01 Kasım 2016 Salı

Firma: D&R

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 1, 2016 ~ Kas 1, 2016

D&R, 16 bin kırtasiye çeşidi ile okul sezonuna iddialı bir giriş yapıyor. Çantadan kaleme boyadan cetvele kadar aklınıza gelebilecek her türlü kırtasiye ürününü zengin marka ve bol çeşitle D&R mağazalarında bulabilirsiniz

D&R, yeni okul döneminde öğrenci ve velilerin tüm ihtiyaçlarını karşılamak için hazırlıklarını tamamladı. Binlerce markadan 16 bin ürünle okul ihtiyaçlarının tamamı D&R’da çok özel fiyat ve kampanyalarla satışa sunuluyor. Barbie, Batman, Cars, Frozen, Harika Kanatlar, Küçük Prens, My Little Pony, WinX ve çocukların sevdiği daha birçok çizgi film karakteri çantaları, beslenme çantalarını, matara, defterleri süslüyor. Bunların yanı sıra bir öğrencinin okulda ihtiyaç duyacağı her şey D&R’da bulunuyor.

Çocukların okulu sevmesine yardımcı olacak eğlenceli ve kullanışlı kırtasiye ürünleri D&R raflarında tüm öğrencileri bekliyor!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT