Dagi’den Büyük Sezon İndirimi!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Dagi’den Büyük Sezon İndirimi!

Tarihler: 04 Mart 2015 Çarşamba ~ 04 Mayıs 2015 Pazartesi

Firma: Dagi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 4, 2015 ~ May 4, 2015

Rahatlıktan, sağlıktan ve şıklıktan ödün vermeyen Dagi’nin, 2015 sezonu iç giyim ve ev konfeksiyonu ürünlerinde indirim dönemi başladı!

Dagi, 2015 sezonu iç giyim ve ev konfeksiyonu ürünlerinde geçerli olacak indirimler için müşterilerini mağazalarına davet ediyor.

Saten üzeri dantel dokuma konseptli, özel olarak yurtdışında tasarlanan kumaşlar ve siyah Fransız danteli ile şifonun bir araya geldiği iç çamaşırı takımlarında geçerli olan 3 al 2 öde kampanyasının yanı sıra kış konfeksiyonu ürünlerinde ise tek fiyat kampanyası geçerli.

Şeker pembesi, somon, mürdüm, gülkurusu gibi pek çok rengin yer aldığı kadın koleksiyonunun yanı sıra bordo, lacivert, siyah, gri gibi renklerin yer aldığı erkek koleksiyonu ve çocuk koleksiyonundaki ürünler ise 39,95 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

DAGİ ürünlerine DAGİ mağazaları ve www.dagistore.com adresinden ulaşılabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT