Daha Çok Spor; Daha Çok Moda

Alışveriş Alışveriş Rehberi Daha Çok Spor; Daha Çok Moda

Tarihler: 24 Mart 2015 Salı ~ 24 Mayıs 2015 Pazar

Firma: Faik Sönmez

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 24, 2015 ~ May 24, 2015

Sağlıklı ve fit yaşamaya özen gösteren kadınlar için Faik Sönmez’den şık, spor ve zarif bir koleksiyon… İster günlük olarak isterseniz spor yaparken giyebileceğiniz birbirinden rahat ve stil sahibi parçalar arıyorsanız, Faik Sönmez’de çok daha fazlası var.

Yogadan pilatese, kardiyodan outdoora her tür spor için uygun olan koleksiyondaki ürünler koton-viskoz ve likra elyaflarla dokunan özel kumaşlarla tasarlandı. Terletmeyen ve esnek yapısıyla rahatlığınızı ön planda tutan kumaşlar zarif renkleri ve sıradışı tasarımlarıyla şıklığınızı da garantiliyor.

Filenin detaylarda ve ceketlerde sıkça kullanıldığı Faik Sönmez spor koleksiyonun parçalarını isterseniz spordan sonra günlük olarak da kullanabilirsiniz. Likralı, renk blokajlı etekler; kalın askılı, örme elbiseler ve file ceketler size gün boyu ‘ fit’ bir şıklık sunuyor.

www.facebook.com/faiksonmezmoda
www.twitter.com/faiksonmezmoda

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT