Dalgalara Vans Surf Koleksiyonu ile Kulak Verin

Alışveriş Alışveriş Rehberi Dalgalara Vans Surf Koleksiyonu ile Kulak Verin

Tarihler: 09 Temmuz 2012 Pazartesi ~ 09 Eylül 2012 Pazar

Firma: Vans

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 9, 2012 ~ Eyl 9, 2012

Surf sporunun ilham kaynağı olan Vans, 2012 Sonbahar/Kış sezonunda sosyal sorumluluğu ile dikkatleri üzerine çekerken, yeni modelleri ile surf dünyasının tarzını belirliyor.

Vans, ruhundaki yenilikçi ve duyarlı duruşunu 2012 Sonbahar/Kış sezonuna yansıtarak, şıklıktan ve rahatlıktan vazgeçemeyenlere, farklı renk ve desenlerdeki surf ayakkabıları ile çeşitlilik sunuyor. Kullandığı su bazlı yapıştırıcılar ve boyalar ile doğanın yanında olduğunu gösteren Vans 2012 Sonbahar/Kış Surf Sezonu, surf modasına getirdiği yenilikleri ile trendleri belirlemeye devam ediyor.

Şıklığın, zerafetin, rahatlığın ve sağlığın bir arada sunulduğu Vans 2012 Sonbahar/Kış Surf sezonunun öne çıkan modelleri, modayı ve surfü yakından takip edenleri adeta büyülüyor.

E-Street
Koleksiyonun en çok satılan modeli olan E-Street, yüzde yüz kenevir kanvastan üretilerek rahatlığı ile ön plana çıkıyor. Hawaii desenleri ile de dikkatleri üzerine çekiyor.

Palisades Vulc
Vanslite taban ve dönüştürülmüş malzemeler kullanılarak üretilen Palisades Vulc, klasik ve rahat bir tarz yakalamak isteyenlere altı farklı renk seçeneği ile sunuluyor.

Banyon
Farklı renk seçenekleri ile bu sezona hızlı bir dönüş yapan Banyon; yazın en çok tercih edilen modelleri arasında bulunuyor. Dönüştürülmüş malzemelerin yanı sıra kenevir ve kanvastan üretilen Banyon, Vanslite tabanıyla, kendini gün boyu rahat hissetmek isteyenler için sunuluyor.

Rata Lo
İnce kesim profili ve zarif tasarımıyla sıcak havalar için harika bir seçenek oluşturan, dönüştürülmüş malzemeler kullanılarak yaratılan Rata Lo, farklı renk tonlarıyla Vanslite taban üzerine tasarlanarak, tüketicilerine sunuluyor.

Bixie
Espadril tabanlarıyla her dönem güncel kalmayı başarabilecek olan Bixie, Vans’in en yeni modeli olarak sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT