Damacana Suda Sağliğin Markasi: İdeal Su

Alışveriş Alışveriş Rehberi Damacana Suda Sağliğin Markasi: İdeal Su

Tarihler: 24 Ağustos 2012 Cuma ~ 24 Ekim 2012 Çarşamba

Firma: İdeal Su

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 24, 2012 ~ Eki 24, 2012

Halk Sağlığı kurumu tarafından yapılan analizler sonucunda insanların rahatlıkla tüketeceği markalar arasında yeralan İdeal Su hedefini büyülttü. İngiltere, Almanya, Danimarka, Japonya, Katar, Dubai, Malta, Kuveyt gibi hijyene önem veren onlarca ülkeye ihracat yapan firma iç piyasada da önemli bir marka olarak her geçen gün büyümeye devam ediyor.

İdeal Su Genel Müdürü Genel Müdürü Fatih Yalvaç, Sağlık Bakanlığı tarafından damacana sularına yönelik yürütülen çalışmaların halk sağlığı açısından önemli olduğunu ancak sürecin aceleye getirilerek, bazı firmalar için geri dönülemez sonuçlar doğuracak sıkıntılar yaşattığını belirtti. Yalvaç, “Konunun üzerinde gereken hassasiyetin gösterilmemesi nedeniyle büyük bir bilgi kirliliği oluştu. Ilk etapta ismi kara listeyle anılan firmaların bir kısmı Sağlık Bakanlığı’nın yapmış olduğu ikinci analizle yeniden sağlıklı firmalar statüsüne alındı. Ancak süreç içerisinde firmanın yaşadığı zarar yanına kar kaldı” dedi.

Firma olarak Ambalajlı su sektöründe kapasite, teknoloji ve hijyen açısından Türkiye’nin sayılı firmaları arasında yer aldıklarına dikkat çeken İdeal Su Genel Müdürü Yalvaç, higjyene önem veren onlarca ülkeye ihracat yaptığımız gibi iç piyasada da önemli bir yerde olduklarına belirterek, “Yapılan denetimlerde şimdiye kadar hiçbir uygunsuzluk yaşanmadı. Bigr süre önce Sağlık Bakanlığı’nın açıklamış olduğu listede markamızı görünce şok olduk. Biz bu sonucun bir hata olduğunu biliyorduk. Hatanın düzeltilmesi yönünde talebimize olumlu sonuç aldık ve tesislerimizden yeniden numune alınmasını istedik. Sağlık Bakanlığı’nca yapılan ikinci analiz neticesinde de, markamız temiz çıkarak haklılığımızı bir kez daha ortaya koydu. Yapılan analizlerle Damacana suyumuzun temiz ve sağlıklı olduğu yeni bir rapor ile tescillenmiş oldu” diye konuştu.

Deneyimli bir firma olarak tesis ve altyapılarına güvendiklerini belirten Yalvaç, “Son teknoloji ile üretim yapıyoruz. Korsan dolum yapılmaması için Türkiye’de ilk ve tek firma olarak güvenli hologram kapak kullanan firmayız. Ayrıca Türkiye’de ilk defa uygulanan barkod sistemi ile damacanaların defalarca doluma girmesini engellemekteyiz. Halkımız İdeal Su Damacana’yı güvenle içebilir. İşimizin sağlık olduğunun bilincindeyiz, insan sağlığına ve hijyene her zaman birinci derece önem vermeye devam edeceğiz” açıklamasını yaptı.

http://www.idealsu.com.tr/

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT