Debenhams’tan John Rocha Tasarımları

Alışveriş Alışveriş Rehberi Debenhams’tan John Rocha Tasarımları

Tarihler: 16 Ocak 2013 Çarşamba ~ 16 Mart 2013 Cumartesi

Firma: Debenhams

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 16, 2013 ~ Mar 16, 2013

Dünyanın farklı ülkelerinde geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken ve çok katlı mağaza konsepti ile hizmet veren Debenhams, İngiltere’nin beğenilen tasarımcılarından John Rocha imzalı modellerini erkeklerin beğenisine sunuyor.

John Rocha’nın Debenhams için tasarladığı 2012/2013 Sonbahar/Kış Erkek koleksiyonunda rahat ve spor modeller dikkat çekiyor. Klasik İngiliz tarzını yansıtan bisiklet yaka örme ve kalın kazaklardan kadife pantolonlara kadar birbirinden özel tasarımlar bu kışın tercih edilen modelleri arasında yerini alıyor.

Sportif görünüm arayan erkeklerin rahatlıkla kullanabileceği John Rocha’nın desenli gömlekleri ise genç ve dinamik bir stile imza atıyor. Kışın soğuk havalarında etkili bir koruma sağlayan modellerin renk paletinde ise haki ve toprak renkleri ön plana çıkıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT