Decathlon’la İlkbaharda Kamp Zamanı!

Decathlon’la İlkbaharda Kamp Zamanı!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Decathlon’la İlkbaharda Kamp Zamanı!

Tarihler: 24 Nisan 2017 Pazartesi ~ 24 Haziran 2017 Cumartesi

Firma: Decathlon

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 24, 2017 ~ Haz 24, 2017

20 mağazası ve online alışveriş sitesi decathlon.com.tr ile Türkiye’de spor tutkusunu yaymaya devam eden Decathlon’da kamp sezonu açıldı!

İlkbaharda hafta sonlarınızı ve tatillerinizi kamp yaparak değerlendirmek ve şehirden uzaklaşıpdoğayla baş başa kalmak isterseniz Decathlon mağazaları ve decathlon.com.tr’de kampla ilgili aradığınız tüm ürünleri çok uygun fiyatlara bulabilirsiniz.

Decathlon mağazalarında çadırlar, doğa yürüyüşü kıyafetleri, su geçirmez ürünler, arazi yürüyüşlerine uygun ayakkabılar ve sırt çantaları gibi ürünleri çok uygun fiyatlara bulabilirsiniz.  Dünyanın en prestijli tasarım ödüllerini kazanan, 2 saniyede kurulabilen ve kolayca toplanan ‘Quechua 2 Second’çadırlar, kendinizi yatağınızda kadar rahat hissettirecek uyku tulumları; yiyecek ve içeceklerinizi soğuk tutacak özel sırt çantaları,kamp aydınlatmaları, termoslar, katlanır yemek masa ve sandalyeleri gibi kamp yaparken ihtiyaç duyacağınız herşey Decathlon’da! 

Decathlon’un doğa sporları markası Quechua’nın yenilikçi ürünlerine de göz atmayı unutmayın: Isı yalıtımlı ve gün ışığını geçirmeyen yeni Quechua Fresh & Black çadır kampçıların bu sezon vazgeçilmez ürünleri arasında. Quechua Fresh & Black’in patentli BLACK dış kumaşı sayesinde çadırınızın içi gündüz saatlerinde bile karanlık olacak. Dış tentesi ve mekanik havalandırmalarıyla size rahat bir uyku sağlamak için Fresh & Black kumaşı sayesinde ısı dengesi sağlar. Su geçirmeyen, rüzgara karşı dayanıklı ve SPF 50+ güneş koruması sağlayan bu çadırla kamp yapmak artık her zamankinden daha da keyifli!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT