Defacto Bir Hâyâli Daha Gerçekleştiriyor…

Alışveriş Alışveriş Rehberi Defacto Bir Hâyâli Daha Gerçekleştiriyor…

Tarihler: 23 Temmuz 2014 Çarşamba ~ 30 Temmuz 2014 Çarşamba

Firma: Defacto

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 23, 2014 ~ Tem 30, 2014

Gençlerin dinamik markası DeFacto, 4 şanslı kişiyi dünyanın en prestijli müzik ödül töreni olan MTV Avrupa Müzik Ödülleri Töreni’ne götürüyor! MTV lisanslı DeFacto ürünlerini www.defacto.com.tr üzerinden al! Çekilişe katıl! Dünyaca ünlü starları, dünyanın en ünlü müzik organizasyonunda canlı olarak görme şansını yakala!

Türkiye’nin enerjik markası DeFacto, gençlerin hâyâllerini yurt dışına taşıyor. DeFacto, yapacağı çekilişle 4 şanslı kişiyi dünyanın en önemli müzik ödülleri olan MTV Avrupa Müzik Ödül Töreni’ne götürüyor. İskoçya Glasgow’da yapılacak ödül töreninde en popüler sanatçıları görme ve canlı dinleme şansını yakalayacak olan 4 kişi ayrıca 5 yıldızlı otelde, 3 gün 2 gece krallar gibi ağırlanacak.

“Bu dört kişiden biri ben olmalıyım!” diyorsan…

“Müziksiz yapamam, MTV’siz yaşayamam, bu efsanevi törende benim de olmam lazım!” diyorsan yapman gereken çok kolay…

DeFacto’nun yeni koleksiyonunda yer alan MTV lisanslı ürünlerden en az bir adet olmak üzere www.defacto.com.tr web sitesi üzerinden 15 – 30 Temmuz tarihleri arasında yapılacağın her 50 TL’lik online alışverişe bir çekiliş hakkı kazanacaksın.

E, tabi senin gibi birçok kişi istiyor bu efsanevi geceyi yaşamayı… “Ben iddialıyım!” diyorsan yapacağın her alışveriş ile kazanma şansını artırabilirsin.

Milli Piyango İdaresi tarafından 20 Ağustos 2014 saat 14:00’te noter huzurunda, halka açık olarak Ata Center Atrium’da yapılacak çekiliş ile talihliler belli olacak ve 22 Ağustos 2014 tarihinde Akşam Gazetesi’nde duyurulacak.

Hem dünyaca ünlü starlarla bir araya gelmek hem de bu şahane şova şahit olmak için durma! Hemen www.defacto.com.tr’ye tıkla!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT