Deichmann, Deri Modelleriyle Göz Dolduruyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Deichmann, Deri Modelleriyle Göz Dolduruyor

Tarihler: 20 Ekim 2015 Salı ~ 20 Aralık 2015 Pazar

Firma: Deichmann

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 20, 2015 ~ Ara 20, 2015

Deichmann’ın yeni koleksiyonunda yer alan deri klasik ayakkabılar, sneakerlar ve botlarla erkekler tarzlarını konuşturuyor. Yağmurlu ve soğuk havaların kurtarıcısı olan, sokak tarzından klasik tarza, her zevke hitap eden deri tasarımlar, erkeklerin stillerinin tamamlayıcısı oluyor.

Klasikten Vazgeçemeyenlere
Deichmann, her daim şık görünüme kavuşmanın anahtarını sunan klasik deri ayakkabı modelleriyle, erkeklere günün her saatinde eşlik ediyor. Siyah, lacivert ve kahve tonlarının hakim olduğu ayakkabılar, ofis ortamından özel davetlere geçişte de, kumaş pantolonlar ve kruvaze ceketlerle kusursuz bir uyum sağlıyor.

Spor Şıklık
Şıklığından ve rahatlığından ödün vermeyen erkeklerin öncelikli tercihi olan deri sneakerlar, şık modelleriyle stil sahibi erkeklerin çekiciliğini vurguluyor. Siyah, gri ve kahve tonlarıyla tüm kombinlerle uyum gösteren tasarımlar, erkeklere özgün bir stilin anahtarını sunuyor.

Olmazsa Olmazlar
Soğuk havaların ve mevsim geçişlerinin kurtarıcı parçaları arasında bulunan postallar ve kısa botlar, erkeklerin gardırobunun baş köşesinde yerini alıyor. Deichmann, hem klasik iş kıyafetleriyle hem de hafta sonu rahat kombinlerle uyumlu modelleriyle erkeklerin vazgeçilmezi oluyor.

www.deichmann.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT