Deichmann ile Yaz Güneşi Sokaklarda

Deichmann ile Yaz Güneşi Sokaklarda

Alışveriş Alışveriş Rehberi Deichmann ile Yaz Güneşi Sokaklarda

Tarihler: 24 Nisan 2017 Pazartesi ~ 24 Haziran 2017 Cumartesi

Firma: Deichmann

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 24, 2017 ~ Haz 24, 2017

Deichmann’ın modern ve stil sahibi tasarımlarla harmanladığı Yaz Koleksiyonu, sezona güçlü bir giriş yapıyor. Etnik ve bohem modeller, sıra dışı renk skalasıyla kombinleri zenginleştiriyor. Detaylarıyla sezonun parıldayan parçalarına dönüşen sneakerlar, dolgu topuklar, sandaletler, espadriller, oxfordlar, yüksek topuklular ve makosenler sıcak bir yazın habercisi oluyor. Sokak stilinin en kuvvetli parçalarından metalik görünümler ise koleksiyonda ağırlığını hissettiriyor.

Markanın ilk “yerli” reklam yüzü olarak ön plana çıkan tanınmış şarkıcı Simge’nin, kamera karşısına geçtiği yeni sezon reklam filmi de zengin koleksiyonu gözler önüne seriyor.

Metin Arolat'ın imzasını taşıyan reklam filminde Simge birbirinden özgün ayakkabı modelleriyle tüm güzelliğini gözler önüne seriyor.

Bohem Stile Yolculuk
70'lerin vazgeçilmezi bohem esintiler, espadril ve sandaletlerde hayat bularak kadınların markajına giriyor. Zımba, püskül ve ponpon detaylarıyla hareketlenen sandaletler sokaklarda festival havası estiriyor. Her kombini kusursuzca tamamlayan yeni koleksiyon, kadınların en yakın arkadaşı oluyor.

Dolgu Topuk ve Yüksek Topuktan Vazgeçemeyenlere
Tarzı kadar rahatlığına da önem veren kadınların olmazsa olmazı dolgu topuklar, sokakları hakimiyeti altına alıyor.. Maxi elbiseler, havuç pantolonlar, midi etekler ve keten şortlarla büyük bir uyum sergileyen modeller, feminen bir görünüm yaratıyor.Topuklarında hasır, keten,tahta detaylarla ön plana çıkan tasarımlar ise kombinlere farklılık katıyor. Terlik tasarımlarını da istila eden dolgu topuklar, sezonun yükselen trendleri arasında geliyor. Ayrıca koleksiyonda geniş bir yer kaplayan, yüksek modayı çağrıştıran yüksek topuklular da kadınların feminen dünyasının olmazsa olmazı.

Çanta ve Aksesuarlar Yaza Hazır
Yaz kapıyı çaldı... Deichmann'ın koleksiyonunda alkışı alan zamansız çanta ve aksesuar tasarımları her kadının imdadına yetişiyor. Işıltılı gecelerden gündelik hayata kadar rahatlıkla kullanılabilen çantalar; denim kumaşlar, şal baskılar ve lazer kesimlerle adeta büyülüyor. Özgün zevkleri olan, tarz sahibi kadınların tercihi olan modeller orijinal kombinlerin tamamlayıcısı oluyor. Uzun soluklu rotaların yol dostu pop-art bavullar ve hasır şapkalar ise seyahatlere hem renk hem de enerji katıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT