Dell’den Tasarımcılara Özel İş İstasyonu

Alışveriş Alışveriş Rehberi Dell’den Tasarımcılara Özel İş İstasyonu

Tarihler: 26 Eylül 2013 Perşembe ~ 26 Aralık 2013 Perşembe

Firma: Dell

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Eyl 26, 2013 ~ Ara 26, 2013

Dell, kreatif tasarım uzmanları için özel geliştirdiği dünyanın en güçlü mobil iş istasyonları Dell Precision M4800 ve M6800’ü tanıttı.

Dünyanın en güçlü mobil iş istasyonları Dell Precision M4800 ve M6800 en yüksek çözünürlüğe sahip 15.6-inç QHD+ ekran, opsiyonel olarak 17.3 inç 10 parmak dokunmatik ekranı içeriyor.Dell Precision T3610, T5610 ve T7610 tower iş istasyonları yeni iş istasyonu sınıfı veri depolama çözümleri, grafikleri ve işlemcileri ile üstün performans sunuyor. Mühendislik, petrol ve gaz, film gibi birçok sanayi karmaşık 3D tasarımları saatler yerine yalnızca dakikalar içinde geliştirmek ve dönüştürmek için Dell’in güçlü iş istasyonlarına güveniyor .

Dell yaptığı açıklamada iş istasyonu (workstation) portföyünü dünyanın en güçlü mobil ve tower iş istasyonları Dell Precision M4800, M6800, T3610, T5610 ve T7610 ile genişlettiğini duyurdu. Yeni iş istasyonları sektörün öncü içerik oluşturma, mühendislik, bilimsel ve profesyonel yazılım uygulamaları ile sorunsuz ve kusursuz biçimde çalışacak şekilde tasarlandı. En yeni yüksek performanslı, iş istasyonu sınıfı işlemciler, veri depolama sistemi, ekran ve diğer teknolojilerle güncellenen yeni sistemler Dell’in kreatif tasarım uzmanları, mühendisler ve bilimsel çalışmalarda bulunanların yenilikçi fikirleri hızlı şekilde geliştirme ve hayata geçirme için ihtiyaç duyduğu benzersiz performans ve güvenilirliği sunmaya verdiği önemi ortaya koyuyor.

Piyasadaki en güçlü mobil iş istasyonları
Yeni Dell Precision M4800 ve M6800 mobil iş istasyonları ile performansı, kişisel deneyimi ve etkileşimi artırmaya büyük önem veren Dell, iş istasyonu piyasasına 15.6 inçlik Quad HD+ IGZO ekranı getiren ilk teknoloji şirketi oldu. Bu yeni ekran Apple MacBook Pro Retina ekranına göre daha yüksek çözünürlüğe sahip. Dell aynı zamanda da opsiyonel olarak 10 parmak Wacom çoklu dokunmatik sezgisel kontrol edilebilen ve kreatif ve tasarım uygulamaları ile etkileşim özelliğini sunan tek 17.3 inç ekranı sunuyor.

Yeni Dell Precision mobil iş istasyonları, 16GB¹’a kadar 1866MHz bellek, dördüncü nesil Intel Core i5 ve i7 işlemcilerle opsiyonel olarak sunulan Core i7 Extreme Edition işlemci, AMD FirePro ve M6800 modelinde de oynatma ve simulasyon da dahil karmaşık 3D çalışmaları gerçekleştirmek için NVIDIA Quadro K5100M ile konfigüre edilmiş 8GB¹’a kadar grafik belleğine sahip NVIDIA Quadro profesyonel grafikleri ile en yüksek performansı sunuyor.

Dell EM_EMEA Kurumsal ürün Pazarlama Müdürü Burak Ereren,“İş istasyonlarımızı kullanan işletmeler en hızlı F1 yarış arabalarını tasarlamaktan tutun, Oscar ödüllü filmlerin en karmaşık görsel efektlerini yaratmaya kadar her tür işlerinde kritik önem taşıyan yazılım uygulamalarını çalıştırmak için en son teknolojiye ihtiyaç duyuyor. Yeni iş istasyonu portföyümüz kreatif tasarımcılara, tasarım uzmanlarına ve bilim dalında çalışan uzmanlara iş akışlarını yaratmaları, hızlandırmaları için daha çok güç, hız ve güvenilirlik sunuyor” dedi.

Yeni tower iş istasyonları en zorlu yazılım uygulamaları için tasarlandı
Ödüllü kasa tasarımı ve en son teknolojiyi bir arada sunan Dell Precision iş istasyonları gelecek nesil iş istasyonu sınıfı işlemcileri ile profesyonel grafikleri, fabrika çıkışlı olarak Windows 8 işletim sistemini, yeni Intel Ön Bellek Hızlandırma Yazılımını, PCle SSD’leri ve Dell Precision (Performance Optimizer) Performans İyileştirici’deki tüm güncellemeleri içeriyor. Bilimsel analiz, profesyonel mühendislik çalışmaları ve karmaşık 3D modelleme için tasarlanan ve Küçük Form Faktörü tasarımlı ve Mini Tower Dell Precision T1700’a ek olarak geliştirilen yeni tower iş istasyonu portföyü, gelişmiş tek CPU performanslı Dell Precision T3610’u; yüksek güçlü çift-işlemcili kompakt iş istasyonu Dell Precision T5610’u ve dünyanın en güçlü tower iş istasyonu Dell Precision T7610’u içeriyor. T7610 Ekim ayı itibariyle maksimum 512GB sistem bellek kapasitesinin yanısıra maksimum iki adet NVIDIA Quadro K6000 kartı (NVIDIA Quadro K6000s cards) da dahil maksimum üç adet son teknoloji grafik kart ile sunulacak.

Satış Fiyatı ve Satışa Sunulma Tarihi
Yeni Dell Precision tower ve mobil iş istasyonları tüm dünyada Eylül itibariyle satışa sunuluyor. Daha fazla bilgi için www.Dell.com/Precision sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Belirli uygulama ve iş akışları için tavsiye edilen konfigürasyonları öğrenmek için Dell Precision İş İstasyon Danışmanı’nı ziyaret edebilirsiniz www.dell.com/wsadvisor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Dell ürünleri güzel, sağlam, kaliteli fakat giriş seviyesi ürünü 3 adet ofisimize aldık sorun çıkarttı ama Profesyonel ürünü var kullanıyoruz sağlam ve performanslıdır...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT