Dem, Yeni Şubesini Bebek’te Açtı...

Alışveriş Alışveriş Rehberi Dem, Yeni Şubesini Bebek’te Açtı...

Tarihler: 13 Ekim 2014 Pazartesi ~ 13 Aralık 2014 Cumartesi

Firma: Dem

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 13, 2014 ~ Ara 13, 2014

İstanbul’un çay evi Dem, çayın efsunlu dünyasını Boğaz’a taşıdı. Bebek’te açtığı yeni şubesinde mevcut mönüsüne ilaveten yeni çaylar da ekleyen Dem, sunduğu 63 çeşit çay ile, Bebek’te huzurlu bir köşe arayanların yeni durağı olmaya hazırlanıyor. Kahvaltı seçenekleri, cafe klişelerinden kaçınarak hazırlanan özenli atıştırmalık ve tatlı mönüsüyle Dem Bebek, alışılmış Dem atmosferini modernize ederek Boğaz’a taşıyor.

Karaköy’de geçtiğimiz yıl açılan ve zengin çay mönüsüyle İstanbullulara özgün bir çay deneyimi yaşatan Dem, ikinci şubesini Eylül ayı sonunda Bebek’te açtı. Dünyanın tüm çay bölgelerinden sunduğu çayların ruhunu mekana yansıtan Dem Bebek, çayın getirdiği çokkültürlü atmosferi hissettiren samimi ve sıcak dekorasyonuyla dikkat çekiyor. Bebek’in yeni çay evi, modern ve antika mobilyaların beraber kullanımıyla, misafirlerini adeta nostaljik bir yolculuğa çıkartıyor. Eski bir Fransız okulundan çıkan antika okul sıralarında, Asya demlikleriyle yapılan çay servisi, çayın birleştirici dünyasını, bir tür füzyon etkisi ile mekanın ruhuna taşıyor.

Yeni şubesiyle beraber çay mönüsünü zenginleştiren ve çay meraklıları için “kralların çayı” olarak bilinen Ronnefeldt markalı 11 çeşit yeni çay seçeneği sunan Dem Bebek’in mönüsünde, süt ve bal ile servis edilen Chai, zencefil tadıyla güçlenen yeşil çay Ginger Twist, tropik geçişleriyle damakları şenlendiren oolong çayı Sunny Valencia ve bergamot severlerin yeni favorisi olmaya aday kafeinsiz kırmızı çay Rooibos Earl Grey dikkat çekiyor. Mönü, yine, 3 çeşit Türk çayına ek olarak beyaz çay, yeşil çay, oolong çayı, siyah çay, füme çay, mayalanmış çay, kırmızı çay ve bitki çayları başlıkları altında herkesin damak tadına uygun bir seçenek sunuyor.

Karaköy şubesinde çok sevilen lezzetleri de Bebek’e taşıyan Dem’in mönüsünde, günlük hazırlanan hafif kahvaltı seçeneklerinin yanısıra; kiş, krep, poğaça ve simit gibi atıştırmalıklar da bulunuyor. Gurme tatlı mönüsü ise modernize edilmiş sunumlarıyla höşmerim, laz böreği ve damla sakızlı kek gibi Türkiye tatlarıyla beraber; beyaz çikolatalı sufle, glutensiz çikolatalı kek, glutensiz yer fıstıklı pancake ve pişmaniyeli armut tatlısı gibi özgün tarifleri de içeriyor. 5 Çayı mönüsünü de zenginleştiren Dem Bebek’te, İngilizlerin ünlü geleneği; Türk damak tadına adapte edilmiş şekilde yanında bir demlik çay ile servis ediliyor.

Dem Bebek, Boğaz’ın hemen yanıbaşında, Bebek’in karmaşasından uzak, samimi ve huzurlu bir kaçamak yapmak isteyenlerin yeni durağı olmaya adaylığını koyuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT