Demsa Group’ta Büyük Yaz İndirimi Devam Ediyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Demsa Group’ta Büyük Yaz İndirimi Devam Ediyor

Tarihler: 20 Temmuz 2012 Cuma ~ 20 Eylül 2012 Perşembe

Firma: Demsa Group

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 20, 2012 ~ Eyl 20, 2012

%50 sezon indirimi fırsatı heyecanlandırıyor…

Harvey Nichols, Brandroom ve Mono Brand mağazalarıyla dünya modasının en özel ve lüks koleksiyonlarını sunan Demsa Group, 2012 İlkbahar/Yaz koleksiyonları tasarımlarının tamamına yakınını %50’ye varan indirimli fiyatlarla satışa sunuyor. Sezon koleksiyonlarına ait özgün parçaları gardıroplarına katmak isteyen trend takipçileri sıcacık indirim fırsatıyla buluşuyor.

Sezon modasında yok yok…
Sportif ve elegant tarza sahip kadınlar Michael Kors, Elie Tahari, DVF ve Sergio Rossi’nin her ortama uygun tasarımlarıyla buluşuyor. İş ve günlük yaşamda kıyafetleriyle uyumu yakalamak isteyen erkekler ise sezonun vazgeçilmezi olan Salvatore Ferragamo’nun taba rengi espadrilleri ve Car Shoe’nun kırmızı süet loafer’ları hitap ediyor. Minik moda guruları ise Baby Dior’un elbiseleri ve Toms’un renkli ayakkabılarıyla Harvey Nichols’ın görkemli dünyasını keşfetmeye davet ediliyor.

Kozmetik tutkunlarını baştan çıkarıyor…
Harvey Nichols ve Brandroom Mağazaları kozmetik bölümünde sunduğu ayrıcalıklarla güzellik ve bakım tutkunlarını büyülüyor. Çiçek bahçelerini andıran özel şişe dizaynıyla Annick Goutal’in Le Mimosa kokusu, Jeniffer Aniston’ın vazgeçilmezi olan Laura Mercier’in toprak rengi ve nude (ten rengi) tonlarındaki mucize olarak nitelendirilen kapatıcısı en özel seçenekler arasında yer alıyor. Deniz kaplumbağası kabartmalı Chantecaille’in palet setinde bulunan bir allık ve bakışlara sıcaklık veren simli göz farları cilde parlaklık getiriyor. Parfüm tutkunu erkeklere Amouge Reflection’ın odunsu notaları, Killian’ın Asya hikayelerini anlatan çekici aroması ve Bond No.9 New York’un unisex kokusu öneriliyor.

Minimalizm ve modernizm Harvey Nichols Home’da buluşuyor…
Sanatla dekorasyonu zaman zaman minimalist zaman zamansa modernist dokunuşlarla harmanlayan Harvey Nichols Home bölümü, evlerini küçük dokunuşlarla yenilemek isteyenlere hitap ediyor. Etro’nun evrensel zariflik ilkesinden ilham alarak tasarladığı tekstil ürünleri, şal desenini sevenlerin evinde yeni bir akım başlatıyor. Ceramiche Dal Pra’nın el işçiliği evlere yepyeni bir soluk kazandırırken Elias Artmetal çerçeveler evlerin favori parçası olmaya aday oluyor. Arte Italica’nın sofistike tasarımları ise geçmişin modernize edilmiş tasarımlarını sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT