Demsa’dan Yüzde 50’ye Varan Özel Yaz İndirimi Moda Tutkunlarını Bekliyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Demsa’dan Yüzde 50’ye Varan Özel Yaz İndirimi Moda Tutkunlarını Bekliyor

Tarihler: 05 Temmuz 2012 Perşembe ~ 05 Eylül 2012 Çarşamba

Firma: Demsa

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 5, 2012 ~ Eyl 5, 2012

Demsa Group; dünyaca ünlü markalarından Guess, Charles&Keith, Mothercare ve Laura Ashley’de %50’ye varan özel yaz indirimi sunuyor.

Demsa Group, yaz aylarına özel, Guess, Charles&Keith, Mothercare ve Laura Ashley markalarının seçili ürünlerinde %50’ye varan indirim fırsatı sunuyor. Alışveriş severler, ünlü markaların ürünlerine çok özel fiyatlarla sahip olurken, birbirinden özel sürprizler de moda tutkunlarını bekliyor. Şıklığından ödün vermek istemeyen herkes, yaz sonuna kadar devam edecek kampanyadan yararlanabiliyor.

Modanın öncü markalarından özel koleksiyonlar…
Guess by Marciano, tüm ürünlerde %50 indirim… İlkbahar/yaz koleksiyonunu moda tutkunları için bir keyfe dönüştürüyor. Yazın gelişini capcanlı renkleri, etnik çizgileri ve çiçekli desenleriyle müjdeleyen ünlü moda markası bu sezon tüm moda tutkunlarını fethedeceğe benziyor.

Charles & Keith güneşin ışıklarını, tüm ışıltısını ve sıcaklığını yeni koleksiyonunda hissettiriyor. Sandaletlerden babetlere, loferlardan dolgu topuklulara, stilettolardan platformu topuklulara kadar sezonun tüm çeşitlerini canlı tonlarda ve modaya uygun olarak sunuyor.

Mothercare’de yeni sezon kız ve erkek koleksiyonu, puset ve bebek odaları ile tarz sahibi miniklere sunuluyor.

Klasik İngiliz zarafeti, kalitesi ve şıklığının dünya mobilya temsilcisi Laura Ashley, indirimle birlikte en özel ürünlerini dekorasyon tutkunlarıyla buluşuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT