Deniz Kabuğu Pembesi ile Tırnaklarınız En Zarif Aksesuarınız Olacak

Alışveriş Alışveriş Rehberi Deniz Kabuğu Pembesi ile Tırnaklarınız En Zarif Aksesuarınız Olacak

Tarihler: 28 Haziran 2012 Perşembe ~ 28 Ağustos 2012 Salı

Firma: Golden Rose

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 28, 2012 ~ Ağu 28, 2012

Kadınların kullanmaktan en keyif aldıkları renk olan pembenin en zarif tonu deniz kabuğu renginin tırnaklarınızdan çıkmasını istemeyeceksiniz.

Golden Rose, 2012 yaz sezonuna özel, tırnaklardan eksik olmayacak pastel tonların hakim olduğu yepyeni bir seri hazırladı. Kolay uygulanan özel fırçası ile sürme kolaylığı sağlayan Golden Rose Paris Summer Serisi yaz modasına uyum sağlamanızda en büyük yardımcınız olacak.

Sezon renklerinin en soft tonlarının yer aldığı, Golden Rose Paris Summer serisinden pembenin en ışıltılı tonu olan 238 numaralı deniz kabuğu pembesini, parlak renklerin trend olduğu yaz günlerinde dolabınızdaki her renk kıyafetinizle kombine edecek, özellikle bronz teninizle uyumuna inanamayacaksınız.

Neon renklerin yanı sıra doğala dönüş trendinin de ön plana çıktığı 2012 yaz sezonunda, en çok tercih edilen renk olan pembenin en naturel tonunu kullanarak sofistike olduğu kadar sıcak bir görünüm de elde edebilirsiniz.

Özel şişe tasarımı ve kolay uygulama özelliği ile hem göz zevkinize hem de tırnaklarınıza hitap edecek Golden Rose Paris Summer Serisi, etkili formülü sayesinde arzu edilen kalıcılığı uzun süre muhafaza edecek. Golden Rose Paris Summer Oje serisi 44 birbirinden farklı moda rengi ve canlı görünüşü sayesinde en son trendi yakalamak isteyen kadınlar ile pudra renk tonlarını tercih eden genç kızların ilk tercihi olacak.

Türkiye’nin her yerindeki Golden Rose Kiosk ve Shop’larından, parfümerilerden satın alabileceğiniz Golden Rose Paris Summer Oje Serisi’nin fiyatı ise 2,25 TL.

Golden Rose’un tüm ürünlerini bir arada görebilmek ve daha fazla bilgi alabilmek için www.goldenrose.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT