Denizlerden Sofranıza

Tarihler: 31 Temmuz 2012 Salı ~ 30 Eylül 2012 Pazar

Firma: Kütahya Porselen

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 31, 2012 ~ Eyl 30, 2012

Kütahya Porselen, Marine Serisi ürünleriyle masalara yepyeni bir soluk getiriyor. Tek tek satılan ve herkesin kendi takımını oluşturabildiği ürünler, desenleriyle deniz ferahlığını evlere taşıyor.

Kütahya Porselen Marine Serisi ürünleriyle masmavi denizi evinize getiriyor. Birbirinden farklı desenlere sahip olan seride yer alan parçalardan farklı setler oluşturulabiliyor. Mavi ve beyaz renklerinin hakim olduğu ürünler, deniz tutkunları için eşsiz bir hediye olma özelliği taşıyor. Marine Serisi’nde fincanlardan tabaklara kadar birçok parça yer alıyor. Çapa, dalga gibi desenlerin süslediği seri, tasarım sevenlerin beğenisine sunuluyor.

Marine Serisi’yle tanışmak ve masanızı deniz ferahlığında donatmak için Kütahya Porselen mağazalarını ziyaret edebilir, internet üzerinden sipariş vermek için ise www.porselensepeti.com adresine tıklayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT