DERİMOD’dan Anında Kazandıran Yılbaşı Sürprizi

DERİMOD’dan Anında Kazandıran Yılbaşı Sürprizi

Alışveriş Alışveriş Rehberi DERİMOD’dan Anında Kazandıran Yılbaşı Sürprizi

Tarihler: 05 Aralık 2016 Pazartesi ~ 05 Şubat 2017 Pazar

Firma: DERİMOD

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 5, 2016 ~ Şub 5, 2017

Modanın zamansız ikonu deri ceketlere, tasarımları ile her yıl yeni bir stil kazandıran DERİMOD, 2017’ye anında kazandıran bir sürpriz ile ‘Merhaba!’ diyor. Büyük Kış İndirimine ek etikette anında 300 Türk Lirası’na kadar indirimlerle deri ceket tutkunlarına yeni yıl sevinci yaşatıyor. Hem kendiniz hem de sevdikleriniz için stil sahibi ve kullanışlı bir yılbaşı hediyesi arıyorsanız, Derimod’a uğramanın tam zamanı!

Soğuk günlerle birlikte başlayan yeni yıl hazırlıkları, en önemli soruyu da beraberinde getiriyor; “Yılbaşı hediyesi olarak ne almalıyım?”

DERİMOD 2016-17 Sonbahar-Kış Koleksiyonu’ndaki birbirinden şık tasarımları ile bu sorunun cevabı basit. DERİMOD, Büyük Kış İndirimine ek hayata geçirdiği anında kazandıran yılbaşı sürprizi ile deri ceket severlere yeni yıl mutluluğunu yaşatıyor. 1 – 31 Aralık tarihleri arasında geçerli olan kampanya, deri ceketlerde Büyük Kış İndirimine ek etikette anında 300 TL’den 100 TL’ye kadar indirim fırsatı sunuyor.

Zamansız stilin modadaki yansıması deri ceketleri sezon trendleri ile bir araya getiren DERİMOD’un 2016-17 Sonbahar-Kış Koleksiyonu’nda her tarza uygun bir parça bulmak mümkün. Asi ruhun değişmez modeli biker ceketlerden, 70’lerin vücudu saran feminen tasarımlarına, kürk ve nubuk detaylı zarafet timsali pardösülerden, günlük kullanımın vazgeçilmezi trençkotlara herkesin tarzını ortaya koyabileceği bir model koleksiyonda yerini aldı.

Siz de kendinizi ve sevdiklerinizi şımartacak, özel bir yeni yıl hediyesi arıyorsanız size en yakın DERİMOD mağazasına uğrayabilir ve www.derimod.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

Yılbaşı2017

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT