Desa ile Şıklığın Anahtarı Nakış İşleme Detayları!

Desa ile Şıklığın Anahtarı Nakış İşleme Detayları!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Desa ile Şıklığın Anahtarı Nakış İşleme Detayları!

Tarihler: 07 Aralık 2016 Çarşamba ~ 07 Şubat 2017 Salı

Firma: Desa

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 7, 2016 ~ Şub 7, 2017

DESA Kış aylarında şıklığınızı rengarenk nakış işleme detayları ile canlandırıyor. Gündüz ya da gece şıklığınızı tamamlayan nakış işlemeli çantalar gittiğiniz her yerde size eşlik ediyor. Birbirinden iddialı nakışlı ceketler ve ayakkabılar sizi yalnız bırakmıyor.

DESA’nın Nakış İşlemeli Ürünler Koleksiyonu ile cesur bir kış sizi bekliyor. Birbirinden iddialı parçaların yer aldığı koleksiyonda DESA’nın zamansız ve modern tasarımlarının izleri hakimiyetini koruyor. Her daim modayı yakından takip eden kadınlar bu kış aradıkları heyecanı DESA’da buluyor.

Zaman ve mekân ayırmadan kullanıma elverişli olan ceketler, ayakkabı ve çantalar ile uyumu yakalıyor. Siyah üzerine, kırmızıdan, laciverte pek çok renk kullanılarak oluşturulan nakış detayları bu kış da şık kadının iddiasını ortaya koyuyor.

Koleksiyonda DESA’nın yarım asra yaklaşan tecrübesi, doğal kaliteli derilerin uyumu ile bir araya gelerek zarif işçiliğin sırlarını ortaya koyuyor. Benzersiz deri üzerindeki çiçekli nakış işlemeler DESA farkıyla sezon trendlerini belirliyor.

DESA farkını iliklerinize kadar hissedeceğiniz, nakışlı işlemelerin başrolde olduğu bu koleksiyon sizi, DESA mağazalarında ve 7/24 sipariş verebileceğiniz deri giyimde modanın adresi online alışveriş sitesi www.desa.com.tr ‘de bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT