DESA’da Gençlik Rüzgârı

DESA’da Gençlik Rüzgârı

Alışveriş Alışveriş Rehberi DESA’da Gençlik Rüzgârı

Tarihler: 27 Şubat 2017 Pazartesi ~ 27 Nisan 2017 Perşembe

Firma: DESA

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 27, 2017 ~ Nis 27, 2017

DESA, bahar gibi cıvıl cıvıl, bahar gibi rengârenk, bahar gibi taze ve genç bir koleksiyonla karşınızda…

1972’den bu yana tasarım, üretim ve usta el işçiliği konularındaki başarılarıyla moda sektöründe liderliğini sürdüren DESA, bu yıl İlkbahar Koleksiyonu’nu hazırlarken doğadan ilham aldı. Baharın rengârenk dünyasının üzerine yazın coşkusunu da katan yeni koleksiyon, sıra dışı tasarımları ve genç çizgileriyle oldukça dikkat çekici.

Mavinin derinliklerinde…
DESA bu bahar In the Blues temasıyla mavi ve tonlarının hâkimiyetini hissettirerek, monttan ayakkabıya dokunduğu her şeye genç ve asil bir duruş katıyor.

Şehirdeki orman esintileri
DESA’nın orman esintilerini koleksiyonuna taşıdığı City Jungle teması ise bol ve rahat kesimler, haki ve turkuazın yanı sıra toprak tonlarındaki geniş renk yelpazesi ile şehir yaşamında da rahat olunabileceğinin altını çiziyor.

Aşkım Paris
Adı aşkla özdeşleşmiş bir şehir olan Paris, DESA’nın bahar temalarından birine de esin kaynağı oluyor. Düşük omuzlu ve dökümlü ceketler, belinden büzülebilen montlar, Flamingo’dan Lime’ye kadar uzanan zengin renk seçenekleri, Paris with Love temasıyla yeni sezona tarz bir başlangıç yapıyor.

Her tarzdan erkek için…
DESA 2017 İlkbahar Koleksiyonu’nda klasikten vazgeçmeyen erkekler için blazerlar tahtını korurken, daha genç ve aktif bir giyim tarzına yönelenler için farklı seçenekler sunuluyor. Son yılların en trend parçalarından Alfa pilot ceketler, denim formu ceketler, bu sezona damgasını vuracak kapüşonlu gömlek ceketler, çift taraflı giyilebilen hafif ve pratik parkalar, kesme dikişleriyle kendi tarzını yaratan motorcu montlar, gençlere ve kendini genç hisseden her yaştan erkeğe hitap ediyor.

Asker yeşili safari ceketler tiril tiril bir bahar havası estirirken, vintage’ların siyah versiyonu kapitone detaylarıyla bakışları üzerinde toplayacak. Süet bermuda ve alfa ceket ise baharın en popüler ikilisi olmaya şimdiden aday.

DESA’da spor meraklıları da unutulmamış ve jogging üstlerin renk yelpazesi bu sezon biraz daha genişlemiş.

Ayakkabıya genç dokunuş
DESA’nın bu sezon ayakkabıları tüy kadar hafif! Klasik modeller daha hafif taban tercihiyle sportif tarza uygun hale getirilirken; astarsız, yumuşak, lazer detaylı ayakkabılar rahatlığı ve şıklığı işaret ediyor.

Ayakkabılarda etnik desenler ve renkli baskılar dikkat çekici. Metalik renkler her ortamda kendini hissettirirken, farklı renklerin birlikte kombinlendiği çift renkli ayakkabılar kıyafetlerle uyum yakalamayı kolaylaştırıyor.

Bu İlkbahar Koleksiyonu’nda kadın ayakkabıları ise pullar, payetler, trok ve taşlarla ışıl ışıl… Usta el işçiliğiyle hazırlanan hasır örgüler, püskül detaylar ve nakış işlemeler tarzınıza tarz katarken, feminen yüksek topuklara karşı maskülen modeller de her tür zevke hitap ediyor.

Çantalar çiçek açtı!
Bu sezon DESA’da en gözde çantalar, çiçekli olanlar! Doğanın renklerinden ilham alınarak tasarlanan çiçekli çantalar, baharı üzerinizde taşımanıza yardımcı oluyor. Ayakkabılarda olduğu gibi çantalarda da renkli baskılar, etnik desenler, hasır örgüler ve püsküller capcanlı, hareketli bir koleksiyonun müjdesini veriyor.

Evrak çantasına DESA’dan farklı bir yorum
Yeni sezondaki genç bakış açısı, etkisini evrak çantalarında da gösteriyor. DESA, ofiste çalışanlar için evrak çantasına sportif bir yorum getirirken, koleksiyon yine genç esintiler taşıyan seyahat çantalarıyla tamamlanıyor.

DESA’nın renkli ve capcanlı İlkbahar Koleksiyonu sizi DESA mağazalarında ve 7/24 alıverişin keyfini yaşayacağınız online alışveriş sitesi www.desa.com.tr’de bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT