Dijital İçerik Platformu Reedershop Açıldı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Dijital İçerik Platformu Reedershop Açıldı

Tarihler: 18 Ağustos 2014 Pazartesi ~ 18 Ekim 2014 Cumartesi

Firma: Reeder

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 18, 2014 ~ Eki 18, 2014

Tablet bilgisayarlar alanındaki başarısıyla son yılların gözde teknoloji markası haline gelenreeder, web üzerinden e-kitap, film ve müzik satın alma imkanı veren dijital içerik platformu Reedershop ’u lanse etti.

Dostoyevski’den Can Dündar’a yerli ve yabancı bir çok ünlü yazarın binlerce kitabına, Universal müzik işbirliği ile satılan tematik müziklere ve gişe filmlerinden bağımsız filmlere kadar binlerce eğlenceli içeriğe bir arada ulaşabileceğiniz eşsiz bir platform olan reedershop Türk tüketicisine yeni alışkanlıkların kapılarını açan heyecan verici bir girişim.

Kullanıcıların sadece reeder marka cihazlardan değil, tüm Anroid ve IOS işletim sistemli cihazlardan ve web üzerindewww.reedershop.com adresinden ulaşabildiği platformda, lansmana özel bir açılış kampanyası yoğun ilgi görüyor.

Kampanyada Reedershop tek seferde 99TL ve üzeri alışveriş yapan herkese 249 TL değerindeki reederCOLOR renkli ekranlı e-kitap okuyucu hediye ediliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT