Dinamik ve Genç Babalara, Lee®’den Hediye Alternatifleri

Alışveriş Alışveriş Rehberi Dinamik ve Genç Babalara, Lee®’den Hediye Alternatifleri

Tarihler: 09 Haziran 2014 Pazartesi ~ 16 Haziran 2014 Pazartesi

Firma: Lee®

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 9, 2014 ~ Haz 16, 2014

Lee®, Babalar Günü’nde günlük yaşamında jeanden vazgeçmeyen babalara konforlu, rafine, stil sahibi bir görünüm sunuyor. Yüksek kalite kumaşları ve özel kesimleriyle bu özel günde tarzını ortaya koyan Lee®, farklı renk ve tasarımlarıyla jeane yeni bir yorum getiriyor.

Comfort Stretch özelliğiyle erkeklere hareket özgürlüğü sağlayan Luke denimler, ince kumaşlarıyla yazın bunaltıcı sıcaklarında önemli bir kurtarıcı oluyor. Blue Label modelleri, görsel yıkamalara ekstra özen göstererek kıyafetine özen gösteren babalara hitap ederken, chino şortlar Rider gömlek ile muhteşem bir uyum yakalayarak babaların gönlünü fethediyor.

Lee® koleksiyonunda, yıkamalı denimlerden, ahşap görünümlü düğmeye sahip Button Down gömleklere, Worker gömleklerden deri kemerlere, vücuda oturan blazerlardan lacivert çizgili bisiklet yaka sweetshirtlere kadar geniş bir hediye seçeneği bulunuyor..

BabalarGünü2014

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT