Dior’un Kreatif Direktörü Kris Van Assche 2012 Sezonunda Lee İçin Kolları Sıvadı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Dior’un Kreatif Direktörü Kris Van Assche 2012 Sezonunda Lee İçin Kolları Sıvadı

Tarihler: 03 Temmuz 2012 Salı ~ 03 Eylül 2012 Pazartesi

Firma: Lee

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 3, 2012 ~ Eyl 3, 2012

Bu sezon Kris Van Assche’in modern erkekliğin ön planda olduğu sofistike dünyası ile Lee’nin denim mirası ve bu konudaki uzmanlığı birleşiyor ve moda dünyasının iki efsanevi ismi Lee Krisvanassche markasında hayat buluyor.

Kris Van Assche, Lee ile modası geçmeyen jean stillerini yeniden yorumluyor. Lee nin zengin arşivinden 5 farklı parçayı yeniden yorumlayan tasarımcı, çivit mavisi ve koyu kahve renkleri kullanarak iki farklı silüet yaratıyor. Orijinal denim Rider jacket, workwear blazer ceket, jean gömlek, chinos ve orijinal fermuarlı jeanden oluşan koleksiyonda workwear pamuk-twill kumaşı kullanılıyor.

Tona ton ipliklerle dikilen kumaşların yanısıra kullanılan deri etikete basılan logo ve markalı metalik detaylar, tasarımcının soğukkanlı zerafet ile dolu rafine dünyasını yansıtıyor.

İlk kez 20 Ocak 2012’de Paris Moda Haftası’nda tanıtılan Lee Krisvanassche Koleksiyonu, Temmuz 2012’den itibaren belirli Lee Mağazalarında satışa sunulacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT