Disney Karakterleri Migros Mağazalarında

Alışveriş Alışveriş Rehberi Disney Karakterleri Migros Mağazalarında

Tarihler: 15 Nisan 2014 Salı ~ 15 Haziran 2014 Pazar

Firma: Migros

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 15, 2014 ~ Haz 15, 2014

Disney’in efsane çizgi film karakterleri, Migros’un birbirinden eğlenceli şort, tişört, pijama, iç çamaşırı, şapka, havlu ve nevresim takımı gibi tekstil ürünlerinde hayat buluyor.

Nisan ayından itibaren raflarda yerini alan rengarenk Disney koleksiyonu, çocukların vazgeçilmezi olacak.

Disney dünyasının eğlenceli kahramanları artık size çok yakın… Migros’un müşterileri için hazırladığı renkli tekstil ürünlerinden oluşan Disney koleksiyonu, Nisan ayı itibariyle hayranlarıyla buluşuyor. Koleksiyon içeriğinde yer alan birbirinden eğlenceli tasarımlar ve rengarenk kombinasyonlar sayesinde Migros, 3 yaş ve üzeri tüm müşterilerine Disney’in eğlenceli dünyasının kapılarını aralama fırsatı sunacak.

Disney hayranları için hazırlanan bu çok özel koleksiyonda, erkek çocuklar için dünyanın en sevilen çizgi kahramanı Mickey ve Disney’in Arabalar ve Uçaklar filmlerine konu olan renkli kahramanları yer alırken, koleksiyonun kızlar için tasarlanan ürünlerinde Minnie ve Disney’in birbirinden güzel prensesleri öne çıkıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT