Dizi Sezonu Özel Soslu Patlamış Mısır Lezzetleriyle Açılıyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Dizi Sezonu Özel Soslu Patlamış Mısır Lezzetleriyle Açılıyor

Tarihler: 28 Eylül 2012 Cuma ~ 28 Kasım 2012 Çarşamba

Firma: cikolatasepeti.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 28, 2012 ~ Kas 28, 2012

Çikolata severlerin karşısına yepyeni arayüzüyle çıkan cikolatasepeti.com, dizi tutkunlarını yeni sezonda da yalnız bırakmıyor. cikolatasepeti.com’da satışa sunulan atıştırmalık lezzetler, bu yıl da televizyon keyfine eşlik ediyor.

Televizyon kanallarında yeni yayın dönemleri bir bir açılıyor ve dizi keyfi ekranlara geri dönüyor. cikolatasepeti.com, televizyon ve dizi tutkunlarına, ekran başındaki keyiflerini ikiye katlayacak lezzetler sunuyor. Televizyon keyfiyle akşamlarımız şenlenirken, cikolatasepeti.com’un özel atıştırmalık tatlarıyla damaklarımız şenleniyor.

Soogood marka ürünler, bu yayın sezonunda keyfimize keyif katıyor ve dizi saatleri boyunca izleyicileri yalnız bırakmıyor. Tamamen GDO’suz mısır kullanılarak üretilmiş ballı fındıklı patlamış mısır, farklı gramaj seçenekleri ve paket ya da teneke kutu alternatifleriyle geleneksel lezzetleri televizyon keyfimize ortak ediyor. Her damak zevkine hitap eden Soogood patlamış mısırın karamel soslu, tarçınlı, vanilyalı ve çikolatalı alternatifleri de cikolatasepeti.com’da televizyon keyfini daha artırmak isteyenleri bekliyor.

Soogood’un özel soslu atıştırmalık patlamış mısırları ekran keyfimize ortak oluyor ve atıştırmalık lezzetler, yepyeni arayüzüyle hizmet vermeye başlayan cikolatasepeti.com’un sanal raflarında dizi tutkunlarını bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT