Doğada Yepyeni Bir Soluk; Apex Flex

Doğada Yepyeni Bir Soluk; Apex Flex

Alışveriş Alışveriş Rehberi Doğada Yepyeni Bir Soluk; Apex Flex

Tarihler: 18 Nisan 2017 Salı ~ 18 Haziran 2017 Pazar

Firma: The North Face

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 18, 2017 ~ Haz 18, 2017

Outdoor tutkunlarının vazgeçilmez markası The North Face®, 2017 İlkbahar-Yaz koleksiyonu ile yeni sezona hazır. Tasarım ve kullanımda her zaman olduğu gibi, fonksiyonelliği, hafifliği ve teknolojiyi öne çıkaran marka, doğadan şehre kâşif ve maceraperestlere, potansiyellerini maksimuma çıkaracak tüm teknolojileri sunuyor.

Doğa engel tanımaz
The North Face® baharı karşıladığı bu aylarda, kullanıcılarına içlerindeki kâşifi serbest bırakmaları için cesaretlendiriyor. Yeni sezonda tutkunlarının karşısına yepyeni bir ürünle çıkan marka, Apex Flex’i gururla sporcuların beğenisine sunuyor. Su geçirmeyen ceketler Gore-Tex® teknolojisi sayesinde yağmurlu hava koşullarında %100 koruma sağlıyor. Yumuşak dokusuyla kullanım kolaylığı oluşturan ürün nefes alabilir özelliğiyle de terlemeyi minimumda tutuyor. Su geçirmez esnek Gore-Tex® kumaş pamuklu iç astar ve kapüşonla birleşince hava koşulları ne olursa olsun mükemmel bir koruma sağlıyor.

Markanın EMEA ürün sorumlusu Darren Cookson’a göre The North Face bu yeni ürünle yalnızca bir yağmurluk üretmedi; dış giyimde yepyeni bir kategori oluşturdu. Cookson “Diğer sporcular ani değişen hava koşullarında sığınacak bir yer ararken, siz Apex Flex GTX® ceketlerle hep daha ileri gideceksiniz” diyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT