Doğal Lezzet Kikkoman’dan Az Tuzlu Soya Sosu

Alışveriş Alışveriş Rehberi Doğal Lezzet Kikkoman’dan Az Tuzlu Soya Sosu

Tarihler: 18 Haziran 2012 Pazartesi ~ 18 Ağustos 2012 Cumartesi

Firma: Kikkoman

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 18, 2012 ~ Ağu 18, 2012

Doğal yapısı ve eşsiz aroması ile dünya mutfaklarına lezzet katan Kikkoman Soya Sosu, tuzu yüzde 43 oranında azaltılan az tuzlu ( Less Salt ) çeşidi ile Türk mutfağının birbirinden güzel yemeklerine de lezzet katıyor.

Kikkoman Soya Sosu, marine yöntemi ile et, balık ve tavuk yemeklerini benzersiz ve yumuşacık bir tada dönüştürürken; tahıl yemeklerini, içine konan birkaç kaşık ile lezzetli yemeklere dönüştürüyor ve mutfağın "sır" malzemesi olarak adından söz ettiriyor.

Sıcak havalarda az tuzlu menüleri tercih edenler, tuzu yüzde 43 oranında azaltılan Kikkoman Az Tuzlu Soya Sosu’nu kullanarak, damak tatlarıyla uyumlu sağlıklı ve hafif yemekler pişiriyorlar.

Kikkoman Az Tuzlu Soya Sosu da diğer tüm Kikkoman ürünleri gibi yüzde 100 doğal yapıya sahip olup, içeriğinde hiçbir katkı maddesi (renklendirici, tatlandırıcı, koruyucu vb.) bulundurmuyor ve doğal yollarla fermente edilen 6 aylık süreç sonrasında şişeleniyor.

Kikkoman Soya Sosu doğal olduğu için berrak bir renge sahiptir ve şişe ters çevrildiğinde dibinde asla tortu bırakmaz. Doğal yollarla yapılan fermente süreci ise, Kikkoman’ın eşsiz aromasını arttırır.

Kikkoman Az Tuzlu Soya Sosu Zincir Mağaza Fiyat Bilgisi:

Fiyat arlığı 7,88TL ile 9,60TL arası değişiyor

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT