Doğanın Muhteşem Ekosistemi Şimdi Evlerde!

Doğanın Muhteşem Ekosistemi Şimdi Evlerde!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Doğanın Muhteşem Ekosistemi Şimdi Evlerde!

Tarihler: 28 Aralık 2016 Çarşamba ~ 28 Şubat 2017 Salı

Firma: AquaGarden

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 28, 2016 ~ Şub 28, 2017

Doğanın mucizevi ekosistemini evlere taşıyan eşsiz tasarım ürünü AquaGarden Akvaryum, sürdürülebilir yaşam döngüsünü tek bir üründe buluşturuyor. böylece beslenen balıklar, bitkilere yaşam veriyor, bitkiler de balığın suyunu temizliyor!

İç mimar ve mühendis doğa tutkunu iki babanın tasarımı AquaGarden’da balık besliyor, aynı anda buğday çimi, turp otu, fesleğen, nane, maydanoz gibi sebzeler yetiştirilebiliyor, yetiştirilen bu bitkiler de afiyetle yenebiliyor. AquaGarden’da balıkların dışkıları bitkiler için organik bir besin oluyor, bu sayede bitkiler normalden daha sağlıklı ve daha hızlı gelişiyor. Bu organik atıkları kökleri vasıtasıyla sudan alan bitkiler de balığın suyundaki kirlenmeyi önlüyor, bu muhteşem ekosistem sayesinde akvaryumun suyu bitkiler tarafından temizleniyor.

Çocuklara aynı anda hem hayvan sevgisini hem de bitki yetiştirme sorumluluğunu aşılayan yenilikçi akvaryum AquaGarden, çocukların sosyal ve ruhsal gelişimini desteklerken, akıllı telefon ve tabletle geçen zamanlarını, yaşadıkları ortamda her an doğaya dokunma fırsatına dönüştürüyor. AquaGarden, aynı zamanda evlere dingin bir hava katmak için dekoratif amaçla da kullanılabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT