Doğuş Çay Latte Tutkunlarını Mistik ile Buluşturuyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Doğuş Çay Latte Tutkunlarını Mistik ile Buluşturuyor

Tarihler: 17 Ağustos 2012 Cuma ~ 18 Ekim 2012 Perşembe

Firma: Doğuş Çay

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 17, 2012 ~ Eki 18, 2012

Doğuş Mistik Serisi ile Chai Latte Keyfi.

Doğuş Çay Türkiye’de bir ilk olarak poşet çay formatında ürettiği “Mistik Chai” serisini latte tutkunlarının beğenisine sunuyor.

Çay ile sütün mükemmel uyumunu bir araya getirerek enfes bir lezzet oluşturan “Doğuş Mistik Chai”; sonbahar mevsimine hızla yaklaştığımız yazın bu son günlerinde vücudunuzun yenilenmesi ve rahatlaması için de etkili olacak.

Doğuş Çay; birbirinden farklı lezzetleri tüketicilerinin beğenisine sunmaya devam ediyor. Özellikle latte tutkunlarını Türkiye’de ilk kez “Mistik Chai” serisi ile buluşturan Doğuş Çay; raflarda yerini aldı. Kökeni Hindistan’dan Himalaya’ya kadar uzanan; harika kokusu ve tadıyla ön plana çıkan Doğuş Mistik Chai serisi rahatlatıcı, vücudu yenileyici özelliğiyle de dikkat çekiyor. Fındıklı, çilekli ve muzlu çeşitlerinin içeriğinde yer alan karanfil ve zencefilin egzotik harmanı; yorgunluk, bitkinlik ve güçsüzlük sorunlarına karşı etkili bir çözüm sunuyor.

Süt veya süt tozu ile içilmesi, hazırlanması tavsiye edilen “Doğuş Mistik Chai” serisi ürünlerini ister sıcak, ister soğuk olarak yudumlayabilir; günün her anını chai tea latte keyfine dönüştürebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT