Doll Bebek Arabalarıyla Yaz Keyfi…

Alışveriş Alışveriş Rehberi Doll Bebek Arabalarıyla Yaz Keyfi…

Tarihler: 11 Haziran 2014 Çarşamba ~ 11 Ağustos 2014 Pazartesi

Firma: Doll

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 11, 2014 ~ Ağu 11, 2014

Bu yaz çıktığınız gezintilerde bebeğiniz konforlu, sizin içiniz rahat olacak. Güvenli, kaliteli, rahat ve rengarenk Doll markalı bebek arabaları ile bebeğinizle keyifli bir gezinti sizi bekliyor.

Parkta, piknikte veya yürüyüşte bebeğinizin ve sizin rahat bir gün geçirmesi için Doll bebek arabası keyfini siz de yaşayın.

DOLL bebek arabaları ile büyükler ve minikler için konforlu yaşam!

DOLL bebek araç gereçlerde, güvenlik ve kalite Alman konforu ile buluştu. Hem büyüklerin hem miniklerin konforu düşünülerek üretilen DOLL bebek arabaları, oto koltukları, park yataklar, mama sandalyeleri, salıncaklar ve daha fazlasına ulaşmak için dilerseniz kidycity.com online alışveriş sitesine, dilerseniz Türkiye genelindeki Kanz ve S&D mağazalarına uğramanız yeterli.

1842 yılından beri bebek ve çocukları en güzel aksesuarlarla yazın güneşten, kışın soğuktan koruyan DOLL, rengarenk ürünleriyle hem anne babaların hem de bebeklerin beğenisini kazanıyor. Uzun yıllar moda aksesuarları üreten DOLL, sektördeki tecrübesini 2011 yılında bebek araç gereç ürünlerine taşıdı. Bebek arabaları, oto koltukları, park yataklar, mama sandalyeleri ve salıncaklar DOLL’un bebeklerin rahatı ve güvenliği için ürettiği araç gereçlerden yalnızca birkaçı… Ürünlerin konfor ve kalitesini dünya standartlarına göre sertifikalarla sağlayan marka, değerli miniklerimiz için yeni ürün grupları geliştirmeye devam ediyor.

Bebeğinizi büyütürken yıllarca güvenle ve huzurla kullanabileceğiniz DOLL bebek araç gereçlerine Türkiye genelinde 100’e yakın Kanz ve S&D mağazasından ve aynı zamanda kidycity.com online alışveriş sitesinden ulaşabilirsiniz. Alman konforunu Türkiye’ye getiren Doll bebek araç gereçleri birbirinden renkli ürün seçenekleri ve uygun fiyatlarla sizleri bekliyor…

www.kanz.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT