Doygun Ekmek’ten Yüzde 100 Tam Buğday ve Sade Tortilla

Alışveriş Alışveriş Rehberi Doygun Ekmek’ten Yüzde 100 Tam Buğday ve Sade Tortilla

Tarihler: 09 Temmuz 2014 Çarşamba ~ 09 Eylül 2014 Salı

Firma: Doygun Ekmek

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 9, 2014 ~ Eyl 9, 2014

İster soğuk ister sıcak Doygun Tortilla Ramazan sofralarının keyfini artıracak.

Türkiye’de tam 15 yıldır sağlıklı ekmek üretmek misyonuyla hareket eden Doygun Ekmek, Ramazan dönemi öncesinde perakende ürün ailesine iki yeni üye daha ekledi. Atıştırmalıktan ana yemeğe kadar pek çok tarifte kullanılabilen tortilla, Doygun Ekmek markası altında sade ve yüzde yüz tam buğday çeşitleri ile raflardaki yerini aldı. Böylece Doygun Ekmek, perakende ürün yelpazesinde 20 çeşide ulaştı. Pratik, sağlıklı ve doyurucu lezzetlerin vazgeçilmezi, iftar ve sahur sofralarının en farklı alternatifi olacak Doygun Tam Buğday ve Sade Tortillalar, 455 gramlık paketlerde 7’li olarak satışa sunuluyor.

Ambalajlı ve katkısız tam buğday ekmeğinin Türkiye’deki ilk üreticisi Doygun Ekmek, yeni lezzetleri yüzde yüz Tam Buğday ve Sade Tortilla ile yemeklerin farklı sunumlarla hazırlanmasına olanak sağlıyor. Yemekte klasiklikten ödün vermeyenler için Doygun Sade Tortilla, formuna özen gösterenler içinse Doygun Tam Buğday Tortilla ile lezzetli tarifler hazırlamak kolaylaşıyor. Örneğin, kavrulmuş soğan, lor peyniri, dereotu, maydanoz ve pul biber ile hazırlanacak harcı tavada ısıtılmış Doygun Tam Buğday ya da Sade Tortilla’nın içine koyup sararak hem sağlıklı ve doyurucu hem de lezzetli bir öğün hazırlamak mümkün. Uygulanacak tarife göre soğuk ya da ısıtarak tüketilebilen Doygun Tortilla, sebzeden ete kadar pek çok malzeme ile kullanılarak mutfaklardaki yeni lezzetlerin adresi oluyor.

tambugday.com
doygun.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT