Dudaklarda Metalik Renkler Trendini Yakalayın

Dudaklarda Metalik Renkler Trendini Yakalayın

Alışveriş Alışveriş Rehberi Dudaklarda Metalik Renkler Trendini Yakalayın

Tarihler: 08 Ocak 2018 Pazartesi ~ 08 Mart 2018 Perşembe

Firma: Revlon Ultra HD Matte Lipcolor™

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 8, 2018 ~ Mar 8, 2018

Revlon Ultra HD Matte Lipcolor™ in Metallic Matteile mat görünümün benzersiz şıklığını yepyeni metalik renklerin çarpıcı büyüsüyle buluşturun. Sadece Watsons mağazalarında bulabileceğiniz Revlon’un en beğenilen mat ruj koleksiyonlarından biri olan Revlon Ultra HD Matte Lipcolor™ şimdi yepyeni metalik renkleri ile dudaklarınızda çarpıcı ve dolgun bir görünüm sağlıyor.

Revlon Ultra HD Matte Lipcolor™ in Metallic Matte’nin sekiz metalik mat renk tonu dudaklarınızı renklendirirken, aynı zamanda kadifemsi dokusu ile dudaklarınızı nemlendiriyor. Ağırlık yapmayan özel formüyle gün boyu rahatça kullanabileceğiniz yeni Revlon Ultra HD Matte Lipcolor™ in Metallic Matte, diğer mat rujların kuru ve giderek çatlayan yapısının aksine dudaklarınızı nemlendirerek bakım yapıyor.

Özel kadifemsi fırça yapısı sayesinde tek seferde kolay ve kusursuz bir uygulama yapmanıza yardımcı olan Revlon Ultra HD Matte Lipcolor™ in Metallic Matte, karşı konulmaz vanilya ve mango aromasıyla bu sezonun vazgeçilmezleri arasında yerini alacak.

Revlon Ultra HD Matte Lipcolor™ in Metallic Matte Satış Fiyatı: 34,90 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT