Dünyada Yükselen Trend: Sarı Pırlanta

Alışveriş Alışveriş Rehberi Dünyada Yükselen Trend: Sarı Pırlanta

Tarihler: 25 Temmuz 2012 Çarşamba ~ 25 Eylül 2012 Salı

Firma: Janna

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 25, 2012 ~ Eyl 25, 2012

“Janna Diamond” Mücevher Tercihlerinizde Sarı Pırlantayı Öneriyor.

Mücevher severlerin yeni gözdesi, doğanın ender mucizesi “sarı pırlanta”, nadide tasarımların yaratıcısı Janna Diamond ürünleriyle kalplerdeki yerini perçinliyor. Janna Diamond, bu yaz güneşin yansımalarını üzerinde taşımak isteyen kadınlara sarı pırlanta ile süslediği takılarını öneriyor.

Doğada milyonda bir bulunması sebebiyle paha biçilemez olan sarı (fancy) pırlanta, son dönemde en revaçta olan değerli taşların başını çekiyor. Tüm dünyanın gözünü kamaştıran bu ender taş, kırmızı halıda da farkını gösteriyor. Ödül törenlerinin ve Hollywood yıldızlarının en çok tercih ettiği ve hayalini kurduğu mücevherler, değerine yaraşır şekilde sarı pırlantalarla süsleniyor. Rengi ve ışığı benzerlerinden daha fazla yansıtan sarı pırlanta, özel tasarıma sahip tüm mücevherleri eşsiz kılıyor. Janna Diamond’ın küpe ve yüzüklerinde de kullanmayı tercih ettiği bu taş, beyaz pırlantalarla kombinlenerek ömürlük takılara dönüşüyor.

Mücevher sektöründeki yarım yüzyılı aşkın tecrübesini yepyeni bir markaya dönüştüren Ekrem Kuyumculuk, tasarım alanındaki öncülüğünü Janna Diamond adıyla devam ettiriyor. Gücünü deneyiminden alan, butik tasarımların öncüsü Janna Diamond, nadir taşlardan olan sarı pırlantayı tek bir zerresini boşa harcamadan değerlendirerek, en özel koleksiyonlara imza atıyor. Işıltısıyla fark yaratmak isteyen zevk sahibi mücevherseverler, Janna Diamond’ın Erenköy, Tepe Nautilus AVM, Cevahir AVM ve Kadıköy’deki mağazalarında buluşuyor.

www.janna.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT