Dünyanın En Güçlü Ütüsü Siemens’ten

Alışveriş Alışveriş Rehberi Dünyanın En Güçlü Ütüsü Siemens’ten

Tarihler: 11 Eylül 2013 Çarşamba ~ 11 Kasım 2013 Pazartesi

Firma: Siemens

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 11, 2013 ~ Kas 11, 2013

3300 Watt ile dünyanın en güçlü ütüsü Siemens TS12XTRM, ürettiği yoğun buhar miktarı ile kalın kumaşlara meydan okuyor. Siemens TS12XTRM ile kot kumaş, yatak örtüsü gibi kalın kumaşlar veya nevresim gibi kat kat kumaşları ütülemek dert olmaktan çıkıyor. Üstelik yenilikçi fonksiyon ve özellikleri ile kullanım kolaylığı ve üst düzeyde enerji tasarrufu sağlıyor.

Siemens Ev Aletleri tarafından sunulan yeni TS12XTRM model ütü, 3300 Watt ile dünyanın en güçlü ütüsü olma özelliği taşıyor. Yeni Siemens TS12XTRM, üstün gücüyle ütü yapma işini hiç olmadığı kadar kolaylaştırıyor. Ütü, buhar üretim kapasitesi ile de dikkat çekiyor. İçindeki entegre motor sayesinde buhar gücünden fire vermeyen yeni Siemens TS12XTRM, diğer standart ütülere göre çok daha fazla buhar üretiyor.

Diğer ütülerde buhar, su haznesi içindeki suyun sıcak ütü tabanına temasıyla, yani sadece yerçekiminin etkisiyle oluşurken, buhar jeneratörlerindeki entegre motor sayesinde su tankındaki su azalsa dahi TS12XTRM ütünün yüksek gramajda buhar üretimi devam ediyor. Üretilen yoğun buhar sayesinde kot, masa örtüsü, yatak örtüsü gibi kalın kumaşlar veya çarşaf ve nevresimler gibi kat kat çamaşırların ütülenmesinde normal buharlı ütülere göre çok daha çabuk sonuç alınıyor. Önemli bir zaman tasarrufu sağlanıyor.

Yeni Siemens TS12XTRM “bigFilling” özelliğine yani geniş su doldurma ağzına ve 400 ml’lik büyük bir su haznesine sahip olduğu için kullanım rahatlığı sunuyor. Üstün tasarımlı TitaniumGlissée tabanı da optimum kayganlık düzeyi ile ütü işini daha kolay hale getiriyor.

Siemens TS12XTRM ütü içindeki devamlı buhar üretimine yarayan entegre motoru ile kompakt buhar jeneratörü sınıfına giriyor. Ütü, diğer buharlı ütülere göre yüzde 45* daha yoğun buhar penetrasyonuna, 200 g/dk şok buhar çıkışı özelliğine sahip.

SensorSteam ütülerde bulunan “activecontrolPlus” özelliği, hem enerji tasarrufu hem de güvenlik açısından önemli avantajlar sunuyor. Siemens TS12XTRM ütü aktif tutma yeri sayesinde, elle temasla birlikte otomatik olarak buhar üretmeye başlıyor. El teması sona erdiğinde, otomatik kapanma özelliği ile elektriği keserek tam güvenlik ve enerji tasarrufu sağlıyor.

Siemens TS12XTRM ütü ECO moduyla sağladığı yüksek enerji tasarrufu ile de dikkat çekiyor. ECO modda ütü yüzde 25 elektrik, yüzde 45 oranında su tasarrufu sağlıyor. Kalın, kat kat veya çok kırışık kumaşlar dışında normal tekstil ütülemelerinde bu modun tercih edilmesi yeterli oluyor ve enerji tasarrufu açısından önemli bir avantaj sunuyor.

Siemens TS12XTRM 4antiCalc özelliği ile ütülerdeki en gelişmiş kireç önleyici özelliğe sahip. Bu özellikte dört yöntemle kireç problemi ortadan kalkıyor. Bu yöntemlerde buhar valfi ve su tankı arasında yer alan bir iğne sayesinde kendi kendini temizleme, iyon değiştiren top sayesinde daha az kireç üretimi, buhar odası komple yıkanarak kireç parçacıklarının atılması ve özel bir kimyasal kireç çözücü ile üçüncü adımda çözülmeyen kireç parçacıklarının da atılması sağlanıyor.

* Siemens TB11 serisi ile karşılaştırıldığında

Siemens Çağrı Merkezi: 444 66 88 www.siemens-home.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT