Dünya’nın En İyileri İnoksan’a Güveniyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Dünya’nın En İyileri İnoksan’a Güveniyor

Tarihler: 13 Aralık 2012 Perşembe ~ 13 Şubat 2013 Çarşamba

Firma: İnoksan

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 13, 2012 ~ Şub 13, 2013

Endüstriyel mutfaklar için üretilen konveksiyonlu, buharlı konveksiyonlu ve gazlı(buharlı) kombi fırınlar çok yönlü kullanım kolaylığı ile klasik fırınlara göre önemli avantajlar sağlıyor. Pastacılık sektöründen, hazır yemek sanayine, otel, tatil köylerinden restoranlara kadar mutfaklarda performansları ve klasik yöntemlerin dezavantajlarını ortadan kaldıran özellikleri ile klasik fırınların yerini artık konveksiyonlu ve gazlı kombili fırınlar alıyor.

Mutfaklara ve İşletmelere tasarruf, Lezzetseverlere Kalite.
Konveksiyonel fırınlar; İşletim maliyeti klasik fırınlara göre daha düşük, pasta, pizza, börek, tatlı ve yemek çeşitlerine kadar çok yönlü kullanım kolaylığının yanısıra zaman, enerji ve pişirilen ürün çeşidine göre yağ kullanımında tasarruf sağlayarak mutfak giderlerini azaltır.

Konveksiyonlu fırınların vitamin ve mineral kaybını en aza indirmesi de bir diğer özelliği. Bu fırınlarda önceden pişirilmiş ve soğutulmuş yiyecekleri yenebilecek sıcaklığa kadar ısıtabildiğiniz gibi, arzu edildiğinde geleneksel yöntemlerle kuru pişirme, nemli pişirme ve buharlı pişirme imkanı sağlıyor. Programlanabilmeleri ve mutfaklarda birçok cihazın fonksiyonunu bir arada gerçekleştirdiği için yatırım ve yer avantajı sağlar.

Krem karamel ve baklava pişirmek buhar konveksiyonlu fırınlarla artık daha kolay
Kusursuz müşteri memnuniyetini kendine ilke edinen İnoksan, tüm Pastanecilere kolaylık sağlamak amacıyla Hassas Pişirme ayarı bulunun Buhar Konveksiyonlu Fırınlar da üretiyor.

İnoksan Buhar Konveksiyonlu fırınlarda katmerli börek, talaş böreği ve baklava gibi hassas devir ayarı gerektiren tüm yiyeceklerin pişirilmesinde nem ve ısı kontrolü ile mükemmel sonuç alınmaktadır. En hassas pişirmelerde dahi büyük başarı gösteren 6 kademe sistemi ile krem, karamel ve baklava pişirmek artık çok kolay.

Buharda pişirmede yiyeceklerin çabuk pişirilmesi ve zedelenmemesi en hassas konudur. Buhar Konveksiyonlu Fırında vitamin, mineral ve hatta tuzları kaybetmeden, ekstra malzeme ilave etmeden, besinlerin besin değerleri korunarak kendi lezzetinde pişirilmesi sağlanır. Et, rosto, balık, tavuk, pasta, börek ve sebze yemekleri gibi çok çeşitli besinin pişirilmesini sağlayan Buhar Konveksiyonlu Fırınlar dondurulmuş gıdaları da pişirilmeye hazır hale getirir.

Gazlı Kombi (Buharlı) fırın ile enerji, zaman, mekan tasarrufu…
İnoksanın en son ürünü Gazlı Kombi Fırın eski yöntemlerin tüm zorluklarını ve dezavantajlarını ortadan kaldırarak mutfaklarda devrim yaratıyor. Her türlü ızgara yemeği kısa sürede ve tam kıvamında lezzetlerle hazırlayabilen İnoksan Gazlı Kombi Fırın, grill ızgaralar ile biftek, balık ve sebzeler üzerinde tipik ızgara deseni oluşturulabiliyor. Derin dondurulmuş yemekleri de hızlı bir şekilde kızartabilen İnoksan Kombi fırın, başında beklemeye gerek kalmadan tüm ızgara yemekleri yapabilmesi ile mutfakta ustaların zamanı iyi kullanıp, farklı işlere konsantre olmalarını sağlıyor. Özel aparatları sayesinde, çevirmeye gerek kalmadan etlerin alt kısmı da mükemmel bir şekilde kızartabilen Kombi fırın ile doğru fan devri ve nem oranı ayarladığında istenilen kalitede hamur işlerini hazırlamak mümkün. Geleneksel pişirme yöntemlerine göre pişirme süresini pişirilecek yemeğe göre yüzde 50'ye kadar kısaltabiliyor.

Yemeklerde kalite kaybına yol açan banket yöntemine de farklı bir boyut getiren İnoksan Kombi fırın ile yemekleri sıcak tutma yöntemi tarihe karışıyor. Banket sistemi sayesinde stres ve koşturmacadan uzak çalışma sunan kombi fırınlar ile ustalar sunuma zaman ayırırken, lezzetler tek düğmeyle tazeliğini koruyor.

Hem konveksiyonlu, hem buhar konveksiyonlu
İnoksan, konveksiyonlu ve buhar konveksiyonlu olmak üzere iki tip fırın üretmektedir. Konveksiyonlu fırınlar gazlı ve elektrikli, buhar konveksiyonlu fırınlar ise elektrikli olarak üretilmektedir. Elektrikli konveksiyonlu fırınların 1/1 gastronom ölçülerinde 6, 10, 20 ve 40, buharlı konveksiyonlu fırınlar 6, 10 ve 20, gazlı konveksiyonlu fırınların ise 20 ve 40 tepsilik modelleri bulunur.

İnoksan konveksiyonlu fırınların tüm yüzeyleri AISI 304 Cr- Ni paslanmaz çeliktir. Elektrikli modellerde çift yönde dönebilen özel motor sayesinde daha homojen pişme sağlanır. Pişirme sıcaklığı ve süresi dijital kontrol panelinden kolayca ayarlanır. Fırın kapısını açmadan görsel kontrol sağlayan iç aydınlatma vardır. Dijital kontrol panelinde tek tuşla hızlı soğutma yapılabilabilir. Kapılarda ısıya dayanıklı çift cam kullanılmıştır ve kolayca temizlenebilmektedir. Fırın kapı kolu iki kademede açılarak sıcak havadan kullanıcının zarar görmesini engeller.

Buharlı konveksiyonlu modelde ek olarak; çalışma sistemi tam otomatik elektronik kontrollüdür. % 100 konveksiyonlu ve buharlı pişirmenin yanında %75- 25, %50- 50 ve %25- 75 oranlarında konveksiyon ve buharlı pişirme imkanına da sahiptir. Ayrıca hassas pişirmeye yönelik ürünler için 6 devirli fan ayar hızı vardır. 10 program hafızalı kontrol paneli hızlı ve verimli kullanım imkanı sağlar.

İnoksan konveksiyonlu fırınları yüksek emniyet standartlarına sahiptir. Fan arızası durumunda bütün devreyi kesen termik koruyucu mevcuttur. Fırın içi sıcaklığının 300C yi geçmesi durumunda devreye giren limit termostat vardır. Gazlı modellerde ise alev emniyet sistemli, otomatik ateşleme tertibatlı ve pilot alevli gaz valfi ile güvenli kullanım sağlanmıştır.

İnoksan Türkiye genelinde 70 noktadaki yaygın servis ağı ile müşterilerine satış sonrası hizmet vermektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT