Dünyanın En Rahat Okul Çantası: Ergobag

Dünyanın En Rahat Okul Çantası: Ergobag

Alışveriş Alışveriş Rehberi Dünyanın En Rahat Okul Çantası: Ergobag

Tarihler: 24 Ocak 2017 Salı ~ 24 Mart 2017 Cuma

Firma: Mosafer

Paylaş:

2 Yorum:

istanbul.net.tr Oca 24, 2017 ~ Mar 24, 2017

Sırt ağrılarına son vererek ağırlığı bel bölgesinde toplayan, geniş iç hacmi ve uzatılabilir boy seçenekleriyle uzun süreli kullanımlara elverişli sırt çantaları sunan Ergobag, geri dönüşüm katkılı üretim yöntemiyle çocuğunuza hem konfor hem de sağlıklı bir seçenek sunuyor.

Seyahat tutkunu Katarlı iş adamı Ashraf Abu Issa’nın seyahat konsepti üzerine yarattığı markası Mosafer, ağırlığı bel bölgesine vererek sırt ağrılarının önüne geçen miniklerin gelişimine uygun taşıma özelliği sunan, renkleriyle dikkat çekerek, trafikte çocukların fark edilmesini sağlayan, aynı zamanda geri dönüşümlü pet şişelerden üretilen kumaşlarla hayat verilerek çevre temizliğine katkıda bulunan Ergobag sırt çantalarını Türkiye’ye getirdi.

Çocukların ilkokul hayatları boyunca yanlarında kalabilecek konfor ve özelliklere sahip Ergobag okul çantaları, sahip olduğu ergonomik tasarımları sayesinde yürüyüş çantalarında olduğu gibi ağırlığı omuzlardan daha güçlü olan bel bölgesine aktararak , çocuklarda omuz ve sırt ağrılarının oluşmanının önüne geçiyor. Üzerinde bulunan yansıtıcı malzemeler sayesinde hava karardığında, sürücülerin çocukları fark etmesini sağlayarak çocuklara güvenli bir ulaşım sağlıyor.

Ergobag’in tamamını saran ve sırt çantasının içindeki eşyaları sıkıştıran bir cep bölümünde bulunan ipin çekilmesiyle, malzemeler vücuda daha da yaklaşacağından çanta ağırlığı sırtı geriye doğru çekmesinin önüne geçiyor. Ağır kitaplar için özel bir bölmesi bulunan Ergobag’te, ön cepte miniklerin matara ve beslenmelerini koyabilcekleri özel alanlar sayesinde çocuklar ,ihtiyaç duyabilecekleri her şeyi yanlarında taşıyabilecekler.

Bir okul çantasından beklenebilecek tüm özelliklere sahip olmasının yanı sıra göğüs kemerinden çocuğunuzun beden ölçüsüne uygun ayarlama yapabileceğiniz Ergobag sırt çantaları, omuz askıları doğru yere oturtularak çocuğunuz büyüse de boyu düzenlenerek yıllarca kullanılabilir.

Çanta modellerine uyumlu rozet seçenekleri de sunarak kişiselleştirilebilen Ergobag, her çocuğun ilgi alanına hitap eden rozet seçenekleri ile çocukların tarzını da yansıtacak.

Geri dönüştürülmüş pet şişelerden üretilen kumaşlardan yapılan Ergobag çantalar, konforlu, uzun ömürlü, kişiselleştirilebilir olmasının yanı sıra çevre temizliğine, doğal kaynakların tüketiminin engellenmesine de destek oluyor.

Birkaç milyon pet şişeye hayat kazandıran Ergobag’ten satın alacağınız her çanta ile hem çevre temizliğine katkıda bulunmuş, hem de çocuğunuzun gelişme döneminde en rahat seçeneği sunmuş olacaksınız.

www.mosafer.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Güzel bir canta. Adana da nasıl bulabilirim. Teşekkür
İstanbul'da hangi mağazalarda var ve fiyatları hakkında bilgi verebilirsiniz
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT