Dünyayı Sarsan Moda Dokunuşu

Dünyayı Sarsan Moda Dokunuşu

Alışveriş Alışveriş Rehberi Dünyayı Sarsan Moda Dokunuşu

Tarihler: 15 Kasım 2017 Çarşamba ~ 15 Ocak 2018 Pazartesi

Firma: Desa

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 15, 2017 ~ Oca 15, 2018

Desa tüm dünyada ünlü isimlerin başı çektiği shearling modasına renkli dokunuşlarla hayat veriyor. Modada trendlerin ve kaliteli işçiliğin öncüsü DESA, günümüzün en gözde stillerinden shearling bir diğer adıyla yünlü deriyi farklı renk ve model alternatifleri ile sunuyor.

Desa , soğuk kış günlerinde shearling mont ve yelekler ile şık ve stil sahibi bir görünümü garantiliyor. Sokak modasının en popüler trendlerinden shearling parçalar Desa koleksiyonunda rengarenk dokunuşlar ve farklı modeller ile günün her anına uyarlanıyor

.

Pardesü ve kabanlarda çift taraflı kullanım özgürlüğü sunan modeller ön planda yer alırken shearling’in ipeksi dokusuyla military ceket ve biker montlar sokak stilinin tamamlayıcısı oluyor. Yeleklerde ise çift taraflı modellerinin yanı sıra shearling ve tekstil karışımlı modeller dikkat çekiyor.

Koleksiyonun diğer parçalarında ise kapuşonlar ve yakalarda çıkartılabilen tüy detaylı palto ve montlar bu kışın trend alarmlarını oluşturuyor.

Erkek koleksiyonunda da shearling biker montlar ve kapüşonlu parkalar genç ve dinamik bir görünüm sergilerken, klasik şıklıktan vazgeçmeyenler için uzun ceket modelleri yer alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT